Обучителен екип Архиви • KarinDom
За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Магдалена Цонева

Мениджър обучителна и изследователска дейност  
Магдалена е прекарала целия си професионален път във Фондация „Карин дом“ още от стартирането на дейността на Центъра. От 2006 г. е част от екипа на Обучителния център, а през 2021 г. поема ролята на мениджър на обучителната дейност.

Повече за Маги...

Женислава Сапунджиева

Директор „Услуги за деца и семейства“, обучител

Жени отговаря за управлението на основните социални услуги на Център Социална рехабилитация и интеграция /ЦСРИ/ и Център Ранна интервенция.

Повече за Жени...

Андреас Андреу

Кинезитерапевт, обучител

Андреас започва работа в Карин дом през 2011 година като кинезитерапевт. Усмихнат и харизматичен Андреас бързо се превръща в любимец на децата.

Повече за Андреас...

Жечка Иванова

Монтесори педагог, обучител

Жечка е един първите педагози, обучени да преподават по метода на Мария Монтесори. Започва да изучава системата още през 2002 година.

Повече за Жечка...

Стефка Цветанова

Клиничен психолог, обучител

Стефка е част от екипа на Карин дом от 2011 г. Професионалните интереси на Стефка са свързани с нарушения от аутистичния спектър и хиперкинетичните разстройства.

Повече за Стефка...

Николета Йончева

Доктор по Логопедия, бакалавър специална педагогика, слухово-речеви рехабилитатор и обучител
Николета се присъедини към екипа на Карин дом през 2013 година. Обожава да работи с децата, да открива начини на комуникация с всяко от тях и да придава смисъл на взаимното общуване. Повече за Николета...

Веселина Тинчева

Специалист социални дейности, обучител

Семейството, семейно-ориентирания подход в работата с децата, превенция на изоставянето на деца в институции са теми, които силно вълнуват Веселина.

Повече за Веси...

Димана Митева-Найденова

Психолог, обучител

Димана е един от най-младите членове на обучителния екип. Тя води „Групи за игра на родители и деца“, където дава ценни съвети на родителите за лесно и ранно адаптиране в детска ясла и градина.

Повече за Димана...

Виргиния Василева

Психолог, обучител
Вержи се присъединява към екипа на Център „Карин дом“ през 2012г. Две години работи като водещ груповата терапия на децата в Монтесори среда. Повече за Вержи...

Илияна Добрева

Технически сътрудник към Обучителен център
Илияна е част от екипа на Карин дом от 2019 година. Оказва техническа подкрепа на обучителите и участниците по време на обучения, семинари и конференции. Повече за Илияна...