Обучителен екип Архиви • KarinDom
За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Магдалена Цонева

Мениджър обучителна и изследователска дейност  
Магдалена е прекарала целия си професионален път във Фондация „Карин дом“ още от стартирането на дейността на Центъра. От 2006 г. е част от екипа на Обучителния център, а през 2021 г. поема ролята на мениджър на обучителната дейност.

Повече за Маги...

Женислава Сапунджиева

Директор „Обучителна дейност“, обучител

Жени отговаря за управлението на основните социални услуги на Център Социална рехабилитация и интеграция /ЦСРИ/ и Център Ранна интервенция.

Повече за Жени...

Андреас Андреу

Кинезитерапевт, обучител

Андреас започва работа в Карин дом през 2011 година като кинезитерапевт. Усмихнат и харизматичен Андреас бързо се превръща в любимец на децата.

Повече за Андреас...

Жечка Иванова

Монтесори педагог, обучител

Жечка е един първите педагози, обучени да преподават по метода на Мария Монтесори. Започва да изучава системата още през 2002 година.

Повече за Жечка...

Стефка Цветанова

Клиничен психолог, обучител

Стефка е част от екипа на Карин дом от 2011 г. Професионалните интереси на Стефка са свързани с нарушения от аутистичния спектър и хиперкинетичните разстройства.

Повече за Стефка...

Николета Йончева

Доктор по Логопедия, бакалавър специална педагогика, слухово-речеви рехабилитатор и обучител
Николета се присъедини към екипа на Карин дом през 2013 година. Обожава да работи с децата, да открива начини на комуникация с всяко от тях и да придава смисъл на взаимното общуване. Повече за Николета...

Веселина Тинчева

Специалист социални дейности, обучител

Семейството, семейно-ориентирания подход в работата с децата, превенция на изоставянето на деца в институции са теми, които силно вълнуват Веселина.

Повече за Веси...

Димана Митева-Найденова

Психолог, обучител

Димана е един от най-младите членове на обучителния екип. Тя води „Групи за игра на родители и деца“, където дава ценни съвети на родителите за лесно и ранно адаптиране в детска ясла и градина.

Повече за Димана...

Виргиния Василева

Психолог, обучител
Вержи се присъединява към екипа на Център „Карин дом“ през 2012г. Две години работи като водещ груповата терапия на децата в Монтесори среда. Повече за Вержи...

Даяна Колева

Технически сътрудник
Даяна се присъедини към екипа на Карин дом през м. април 2023г. на длъжност Технически сътрудник. Оказва подкрепа на обучителите и участниците по време на обучения, семинари и конференции.

Повече за Даяна...