За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Новини и събития


 • Медицински Университет и Карин дом – съвместно обучение „Ранна детска интервенция“

  31 юли 2017

  За да отговорим на нуждите на специалистите от обучение в посока развиване на услуга за ранна интервенция, съвместно с Медицински университет – Варна подготвихме и проведохме следдипломното обучение „Ранна детска интервенция“.

 • Карин дом вече разполага с подпомагащи технологии с проследяване на погледа

  20 юли 2017

  Карин дом благодари за дарената от Ротари Клуб Варна – иновативна подпомагаща технология – устройство за контрол с поглед и на Фондация АСИСТ, която предостави към него софтуер „Комуникатор 5“ за безвъзмездно ползване.

 • Карин дом вече има терапевтична люлка

  19 юли 2017

  Благодарение на изключително успешната “Мартеничкова кампания”2017 успяхме да закупим: терапевтична люлка, монтирана на специално изградена рамка, както и нови дюшечета, които да осигурят мека и безопасна среда. С останалите средства ще успеем да финансираме и посещенията на 5 деца с различни състояния и диагнози за една учебна година в „Група за социална интеграция в Монтесори среда“!

 • На тържество в Делфинариума, Карин дом изпрати своите бъдещи ученици

  14 юли 2017

  С огромна гордост и тази година изпратихме нашите бъдещи ученици, които от септември ще поемат своето ново предизвикателство и ще постъпят в общообразователни и специални училища.

 • Нови ортопедични обувки получиха децата в Карин дом

  13 юли 2017

  Всички деца с двигателни затруднения, които посещават Карин дом, получиха висококачествени ортопедични обувки, благодарение на зрителите на концерти, организирани в Европа от Face Bulgaria и Орлин Мирчев.

 • Защо е необходимо на специалисти и родители обучение по PECS?

  12 юли 2017

  На 17 и 18 октомври 2017г. в конферентната зала на Карин дом -Варна ще се проведе интензивно двудневно обучение, предназначено да научи участниците как правилно да прилагат Системата за общуване чрез размяна на картинки. Обучението е подходящо и за родители.

 • “Крилати уроци” в градината на Карин дом

  11 юли 2017

  Децата от Учебно-творчески център “Пламък” се включиха в урок по орнитология в красивата градина на Карин дом.

 • Карин дом отбеляза своя 21-ви рожден ден

  10 юли 2017

  Музей „Посланици на доброто“ е отворен за групови посещения след заявка на тел: 052/ 302 518, както и всеки Вторник и Петък от 15:00. Входът е срещу доброволно дарение, което ще бъде използвано за подпомагане на дейността на Карин дом.