За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Обучения

Обученията по заявки, супервизии и консултиране се генерират през цялата година. Датите и темите на обученията по заявка могат да бъдат договаряни според нуждите на участниците в обученията.


Отворени обучения 2018

Отворените обучения се провеждат на предварително определени дни от месеца и са насочени към индивидуални участници и представители на различни организации, които имат интерес към предварително обявена тема.

Вижте програмата, лекторите и датите на провеждане за 2018 година!

Повече за отворените обучения

Обучения по заявка

Обученията по заявка се изготвят съобразно индивидуалните изисквания на всеки клиент. Можете да се свържете с нас и да заявите обучение, супервизия или консултация по точно определена тема, а ние ще оценим Вашите нужди и ще изготвим подходяща програма, в която ще заложим изцяло на практическите ползи за Вас.

Повече за обученията по заявка

Онлайн курсове

В началото на 2016 г. стартира онлайн платформа на Обучителния център на Карин дом, която предлага възможност за дистанционно обучение. Онлайн формата на обучение е гъвкава и подходяща за: работещите хора; студенти и учащи; майки, с малки деца; живеещите в отдалечени населени места; хора със специални образователни потребности.

Платформата предлага въвеждащо обучение, което завършва с изпит – казус. Курсът ще бъде активен в периода юли-декември 2018г.

Посетете платформата

Супервизии

Предлагаме супервизии и методическа подкрепа на специалисти, ангажирани с работа с деца със специални нужди, с цел да развиват уменията си и да повишават качеството на работата си.

Повече за професионалните супервизии