За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Услуги за деца и семейства

ЗАЯВКА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНИ УСЛУГИ НА КАРИН ДОМ

Карин дом предлага специализирани услуги за деца от 0 до 8 годишна възраст. Ако нещо в развитието на вашето дете ви притеснява, можете да се свържете се с нас за консултация. Някои от случаите, в които специалистите ни могат да ви помогнат са: поставена диагноза, генетично нарушение, фактори, свързани с раждането, висока степен на недоносеност, раждане след рискова бременност и др.

Безплатна Общинска програма „Водна терапия за деца с увреждания и проблеми в развитието“ за деца със специални потребности от 2 до 14 години и адресна регистрация на територията на Община Варна. 

Попълнете заявка за включване в програмата за водна терапия ТУК!

Услугите, предоставени от Карин дом, са достъпни за всички български граждани и граждани на други държави със статут на временно пребиваващи на територията на България, което те удостоверяват задължително с документ.

Попълнете заявка за консултация с нашия екип ТУК!

Как да попълните онлайн заявка за консултация:

  • Попълвате личната информация на детето и описвате състоянието му максимално подробно. Отбелязвате дали семейството Ви е ползвало услугите на Карин дом и каква услуга желаете да ползвате. Всички полета отбелязани със звездичка са задължителни.
  • След като отбележите, че сте съгласни предоставените от Вас лични данни на детето да бъдат обработвани, натискате Изпрати.
  • Заявката автоматично записва детето в списък на чакащи деца. Ще се свържем с Вас в рамките на 5 работни дни. За въпроси и информация, моля обадете се на тел: 0878 870 327 – Десислава Желева.

Молим ви при първо посещение в Карин дом, да предоставите на екипа всички необходими медицински документи и лични данни на детето преди екипното обследване в Карин дом като: акт за раждане; медицински документи /епикризи, консултации, изследвания и др.; експертно решение на ТЕЛК; протокол на медицинска комисия – ЛКК; психологическо изследване, психолого-педагогическа характеристика и др.

Контакти с екипа ни:

Скъпи родители, с цел осигуряване на безопасна и здравословна среда за обучение и терапия на децата в Комплекс за социални, здравни и образователни услуги „Карин дом“ в условията на повишена заболеваемост от вирусни заболявания и COVID-19:

  • Всички родители продължават да подписват (при всяко посещение) Декларация с която декларират, че те и децата им не са болни или контактни на COVID-19 или други остри вирусни заболявания. Също така семейството им не е било под карантина/при COVID-19/.
  • Възобновяването на ползването на социални услуги от Карин дом, се извършва след предварителен консулт с личния лекар. Задължително родителите представят на медицинската сестра мед. бележка, че детето е здраво.
  • Остават изискванията за: сутрешен филтър , почистване и дезинфекция на пособията и работните помещения, като и спазване на физическа дистанция.
  • Носенето на маски не е задължително, а препоръчително.
  • В Карин дом не се допускат деца, родители и посетители с прояви на остри респираторни болести (кашлица, хрема и други) и повишена телесна температура над 37,3 C.