За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Обучения по заявка

Обученията по заявка се изготвят съобразно индивидуалните изисквания на всеки клиент. Можете да се свържете с нас и да заявите обучение, супервизия или консултация по точно определена тема, а ние ще оценим Вашите нужди и ще изготвим подходяща програма, в която ще заложим изцяло на практическите ползи за Вас.

Цените на обученията по заявка се договарят между страните според броя на участниците, продължителността на обучението и естеството на темата. Обученията могат да бъдат провеждани в Карин дом или на място по желание на участниците. В случаите, когато обучението е извън Варна, се начисляват командировъчни разходи за лекторите (пътни, дневни, нощувки)

Теми за обученията по заявка

Избрахме и подготвихме за Вас 46 интересни теми, свързани с терапевтичната и социална работа с деца със специални потребности и техните семейства.

Списък с теми – отворете/изтеглете от ТУК

Можете да изберете тема от нашия списък или да договорим друга, съобразена с Вашите желания.

Как провеждаме едно обучение?

Преди всяко обучение – оценяваме нуждите от обучение и определяме вашите цели и очаквания. Правим оценка на средата и установяваме индивидуалните компетенции и нужди на екипа на организацията. Първоначалната оценка може да бъде проведена по удобен за Вас начин: с телефонен разговор; онлайн, чрез попълване на формуляр; конферентна връзка; по мейл; като дойдем на място или ако вие дойдете при нас .

По време на обучението – комбинираме теорията и практиката. Правим упражнения за трансфер на наученото като използваме изцяло интерактивен подход с конкретни случаи от Вашата работа.

Провеждаме практически сесии с участниците – работа в малки групи, дискусии, наблюдения, анализ на случай, ролеви игри и коментар на реални казуси в работата с деца, които създават максимално близки до реалните условия

След обучението – оценяваме Вашата удовлетвореност, консултираме и проследяваме Вашия напредък чрез последваща обратна връзка.

Заявки за обучения и допълнителна информация

Магдалена Цонева – Мениджър обучителна и изследователска дейност

Телефон: 0878 302 517

Имейл: mtsoneva@karindom.org