За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Платени услуги

Уважаеми родители,

През всички години от своето създаване през 1996г., Карин дом е разчитал изключително много на своите дарители, приятели, доброволци и на своя отдаден екип. За специалистите в Карин дом работата тук е кауза и мисия да помагаш на най-уязвимите – децата със специални нужди и техните семейства в трудните моменти.

Но икономическите закони са безмилостни към всички организации – дори и към тези, които са създадени в помощ на обществото. Едва 23% от финансирането на организацията за 2018г. е субсидирано от държавата и общината. Целият останал бюджет се осигурява благодарение на непрекъснато участие в проекти и от дарители, както и в малък процент – от стопанска дейност (организиране на обучения на специалисти в областта, услуги за майки и деца и др.), организиране на благотворителни кампании ( Коледна, Мартеничкова и др.) и събития като прекрасния фестивал „Усмихни се“. За съществуването на Карин дом много голям принос имат даренията, които в момента представляват около 30% от бюджета, както и проектната дейност, която екипът на Карин дом развива изключително успешно.

В последните години обаче липсата на проекти, подходящи за нашата дейност, както и приключване на дейността на наши ключови дарители, се оказаха предизвикателства, които трябва да преодолеем. Именно това налага да развием и разширим платените услуги в Карин дом, като начин за допълнително финансиране на дейността ни. По този начин ще можем да продължим да предлагаме висококачествена терапия на повече деца, които имат нужда от нас.

Терапия в центъра

Платени услуги, предлагани в ЦСРИ Карин дом

Ранна интервенция

Платени услуги, предлагани в Център РИ

Заплащане на избраните услуги

Плащания към Фондация “ Карин дом“ могат да бъдат направени:

По банков път на сметка в:

● Банка ДСК АД
BIC: STSABGSF

IBAN: BG29STSA93001506068419

В офисите на EasyPay
БУЛСТАТ на Микросметка: 813145053 – Фондация „Карин дом“

Основание за плащането : Терапия на детето…. (три имена на детето)

Благодарим Ви!