За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Хайде да играем! Библиотека на играчките в Карин дом е отново на разположение на деца и родители

20 март 2024

Скъпи родители,

каним ви да поиграете заедно с вашето дете в новата Библиотека на играчките в Карин дом!

Защо играта е толкова важна и как да играем като подпомагаме развитието на малкото дете? 

Играта не е само за децата! Играта е начинът, чрез който малкото дете учи и възприема света, учи езика, общува с деца и възрастни, изгражда себе си като бъдеща личност. А родителите са най-важната част от играта за децата си. Библиотека на играчките може да помогне на родителите да изберат играчки и да дадат предложения за игра, подкрепяйки уникалните възможности на своето дете.

📷 Gergana Encheva Photographer

Очакваме ви в Библиотека на играчките в новия комплекс на Карин дом. Каним всички, които искат да играят 🙂

Библиотека на играчките в Карин дом разполага повече от 160 играчки,

които са предназначени за развитието на деца във възраст 0-3 години, 3-5, и 5-7 години. Играчките в библиотеката са избрани въз основа на високи стандарти на безопасност, както и приносът им в пет отделни области: познавателна, ориентация, социално-емоционална област и комуникация. Всяка играчка в игралната библиотека има карта-справочник, която предлага информация и предложения за игра.

Игралната библиотека е отворена и безплатна за всички деца и родители със следното работно време:

Понеделник – Петък

8:30:00-17:30ч 

Как да ни намерите: Карин дом се намира на адрес: бул. „Цар Освободител“ 86 А.

Можете да стигнете до нас с автобус: номер 209 до спирка Спартак и с номера 12, 20, 118, 118А – до спирка Проектантска. GPS координати: Longitude / Latitude : 27.912429813414523 / 43.217296188300445

За повече информация и записване се свържете с нас на телефон 052 / 302 518 и 0878/ 302 518

Моля, имайте предвид, че в залата за игра ще се допускат не повече от 10 човека.

Заповядайте в Карин дом! Споделете и с приятели! 

Можете да подкрепите ранното детско учене и събития в Библиотека на играчките в Platformata.bg💜Вижте как можете да ни подкрепите!

Още идеи за игри от нашите специалисти, можете да откриете в комплектите:  „Карти с игри за бебета 0-12 месеца“ и „Карти с игри за деца от 1 до 2г.“ Картите предлагат идеи, чрез които да обогатите преживяванията и опита на вашето дете, както и целят да подпомогнат развитието на говора и общуването на вашето дете. Етапът на ранното детско развитие е изключително важен, както за бебето, така и за родителите. Не пропускайте важните моменти! Комплектът съдържа 32 карти с достъпни идеи и предложения за игри с малкото дете, опаковани в компактна торбичка и с оригинален дизайн. Не е необходимо нищо специално, имате всичко необходимо, за да започнете да играете и общувате пълноценно. Вижте препоръките на специалистите и играта може да започне веднага! Ще се учудите колко лесно може да бъде.

💙Можете да поръчате от Продуктите с кауза на Карин дом с доставка в цялата страна ТУК!

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни