За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Експресбанк

Партньорството на Карин дом и Експресбанк се развива вече 7 години, като в основата му е предоставянето на равен достъп до качествени социални услуги на деца със специални нужди. През март 2012 г. Експресбанк и Карин дом обявиха старта на национална програма „Подкрепи семейство” за ранно детско развитие.

Целта на програма „Подкрепи семейство” е да разчупи установените модели на отношение към децата с увреждания и да помогне за преодоляването на предизвикателствата от семейството, без да се налага изоставяне на детето в институция.

От стартирането на проекта до средата на 2015 година 120 деца и техните семейства от 51 населени места от цялата страна се възползваха от възможността предоставена от партньорите.

През 2013 г. Карин дом Варна се сдоби със специализиран трамплин, благодарение на щедрото дарение на дамите от банката. Сега 15 деца седмично посещават Терапията на трамплин в Карин дом.

Ежегодно в офисите на банката се организират благотворителни коледни и мартенски базари, в които служителите активно участват. Събраните средства от базарите подпомагат терапията на децата в Карин дом.

За Експресбанк

ExpressBank_logo_ciril_horizontal_color_CM - Copy

През годините Експресбанк подкрепя многобройни проекти в сферата на съвременното изкуство, образование и развитие на деца, природа; служителите на банката са активно ангажирани с различни благотворителни каузи в страната. Банката има изградени дългогодишни партньорства, като част от тях поддържа вече близо десет години – сътрудничество с: Националната художествена академия (НХА), Карин дом, Международния балетен фестивал във Варна. Банката е партньор и на единствения по рода си проект „Музей на колела”, организиран в партньорство с фондация Easy Art.