За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Меглена Паламудова

Сътрудник социални дейности

Меглена работи в Карин дом от 2004 година като секретар в приемна, а от октомври 2016 г. заема длъжността Сътрудник социални дейности.

Меги споделя: "Преди 24 години пострадах при инцидент и ми бе увреден гръбначния мозък. В резултат на което съм в инвалидна количка. Запознанството ми с Карин дом започна с едно обучение в мобилност на което присъстваха физиотерапевти от Карин дом като доброволци. След обучението бях поканена от Изпълнителния директор да разгледам Центъра и ми бе предложена работа като секретар. Бях повече от изненадана, никога не съм си и мечтала за подобно предложение. Често съм си мислела, че няма да се реализирам в този живот поради здравословния си проблем, но ето вече 13 години съм час от екипа на едни прекрасни хора, които никога не ме накараха да се чувствам различна. Тези мигове сякаш ми дадоха криле. Работех това, което искам и това ме правеше щастлива, уверена, силна и самостоятелна.

Днес се чувствам пълноценен човек и родител, благодарение на хората протегнали ми ръка. Гордея се, че съм част от този екип. Надявам се повече работодатели да последват примера на Карин дом и да дадат шанс на хората с ограничени възможности да разгърнат своя потенциал."

Образование

  • Бакалавър, специалност „Социален мениджмънт“ - ТУ-Варна
  • Средно–специално „Администратор документалист“