За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Фестивалът Усмихни се Карин Дом премина с успех! Очаквайте ни отново през 2017!

19 октомври 2016

Днес отбелязваме Националния ден на благотворителността, който е и прекрасен повод, за да обявим, че второто издание на Фестивал Усмихни се „Карин Дом“, отчете общо приходи от 33 000лв.

Тази сума е събрана благодарение на всички вас, всички варненци, които посетиха и подкрепиха фестивала. Средствата са събрани от вход, дарения, детски работилнички,конна езда и от оборота, отчетен от търговците по време на фестивала.

Фестивалът ще помогне на Карин дом да продължи дейността на двете групи, разкрити след миналогодишното издание – „Усмивка“ и „Малки+“. Група „Малки +“ обхваща 9 деца на възраст 2-3 години с различни състояния (Аутизъм, загуба на слух, Синдром на Даун, забавяне в развитието и комуникативни затруднения, хиперактивност, дефицит на вниманието и други).

Втората група „Усмивка“ взима името на фестивала и включва деца с комплексни и интензивни нужди от подкрепа (деца със сетивни, двигателни и неврологични увреждания, сериозно забавяне в развитието, нарушения във вербалната и невербалната комуникация).

„Щастливи сме, че фестивалът обедини цялата общност на град Варна – зараждат се приятелства и партньорства, изгражда се доверие, даряват се усмивки. За втора поредна година всички вие бяхте до нас в реализирането на Фестивал „Усмихни се Карин дом“- 2016. Ние всички за пореден път доказахме, че водени от обща кауза, от желанието за усмивки, от личната необходимост и чувство да помагаш, можем да променяме съдби. Бих искала да отправя от свое име и от името на екипа на Фондация Карин дом, огромни благодарности и признателност към всички вас, които ни повярвахте, които ни подкрепихте и се включихте в реализирането на Фестивала. Вие всички създадохте заедно Фестивал „Усмихни се Карин дом“.

Благодарим за многото усмивки, сърдечното отношение и съпричастност на всички наши съграждани и гости на прекрасния ни град! Благодарим на организатора на събитието – Андрю Кинг за усилията и ентусиазма, с които реализира фестивала тази година! Благодарим на нашите медийни партньори, които подкрепиха каузата! С организацията на събитието беше ангажиран и доброволчески екип – хората, които безрезервно отдадоха сърцето си, време и много усилия в организацията на фестивала: Йорданка Гецова, Васил Божилов, Стела Костова, Виолина Николова (Hype Communication).

Благодарим на нашите дарители и партньори, на всички доброволци, които винаги ни подкрепят“ – каза заместник директорът на Карин дом – Веселина Василева.

Събитието обещава да се превърне в традиция за нашия град и организаторите обещават следващата година да започнат по-рано и да осигурят най-незабравимото издание на фестивала през 2017 г.

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни