За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Семейният Фестивал Усмихни се “Карин дом“ отново ще се проведе във Варна!

14 септември 2016

И тази година заедно ще се потопим в благотворителния празничен Фестивал Усмихни се „Карин Дом“, ще отправим нашето послание за много усмивки, доброта и щастливо детство за всички деца.

Каним теб и твоето семейство на 23, 24  и 25 септември, 10:00 – 22:00 часа, в слънчевия довр на Карин дом!

Малко след старта на новата учебна година ще имаме възможност да се насладим на занаятчийски и фермерски базар, на жива музика, на безброй детски работилнички, томболи, игри и още много изненади. Очакваме събитието да привлече много варненци и туристи, както и да привлече много нови гости на града ни за почивните дни, които ще могат да съчетаят посещението на красивия ни град със забавления за цялото семейство, които ще предложи нашият есенен градски фестивал.

Следете Facebook страницата на фестивала за още интересни новини! >>

Всички събрани средства от фестивала ще бъдат използвани за терапията на децата в Карин дом.

Миналата година беше събрана сумата от 29 000 лв. Благодарение на фестивала разкрихме две нови групи: „Усмивка“- за деца с комплексна и интензивна нужда от подкрепа и „Малки+“ – за деца с комуникативни затруднения и аутистичен спектър, като добавена услуга към програмата на Карин дом „Ранна интервенция“.

Мисията на Фестивала Усмихни се “ Карин дом“ отново е да стартираме новата учебна година с усмивка, като в същото време не забравяме за предизвикателствата, пред които са изправени семействата на децата със специални потребности в България.

Фестивалът Усмихни се „Карин Дом“ е плод на общите усилия на варненци и е един от малкото благотворителни фестивали от такъв мащаб в България. Още с първото си издание варненският фестивал се нареди сред трите най-добри благотворителни събития за 2015г. в международния конкурс за събития Eventex в категория „Best Fundraising Event“.

Очакваме още по-вълнуващо и забавно второ издание на фестивала. Всички варненци и гости на града ни могат да се насладят на предвидената богатата забавна програма и изпълненията на Мария Илиева, Графа, P.I.F.и Тутурутка в съботната вечер.

Организаторите на фестивала са помислили за забавления за всички членове на семейството. Фестивалът Усмихни се Карин дом ще бъде най-веселото място във Варна през почивните дни. Не забравяйте да доведете и приятелите си!

Ново: Какво постигнахме благодарение на фестивал Усмихни се „Карин дом“ 2016 вижте ТУК.

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни