За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

За компании

Защо вашата компания да стане наш партньор?

За да помогнем заедно

  • всяка година над 300 деца със специални нужди да получават качествени социални грижи, да развиват своя потенциал и да израстват самостоятелни, уверени и можещи. Да растат щастливи, обичани и обгрижвани в своите семейства. Да спре изоставянето в институции на деца с увреждания.
  • всяка година родителите и семействата на деца със специални нужди да получават професионални консултации и съвети за отглеждането и развитието на своето дете. Да бъдат спокойни, уверени, мотивирани и подкрепяни, че се справят с предизвикателствата при отглеждане на децата си.

Карин дом е разпознаваема и призната организация в сферата на услугите за деца със специални нужди. Вече 20 години тя е търсен професионален център от родителите, желан партньор на институциите, ресурсен център за други организации.

Как да ни подкрепите?

Подкрепете закупуването на оборудване за новата сграда на Карин дом с

DMS KARIN DOM на номер 17 777

 

Нашите корпоративни партньори

Карин дом развива успешно своята дейност благодарение на подкрепата на бизнеса. Всички наши корпоративни партньори имат съществена роля за изграждането на Карин дом като национално утвърден център за услуги за деца със специални нужди.

Дълбоко благодарни сме на всеки един от тях за доверието и помощта!

Научете повече за нашите партньорства тук.

Данъчни облекчения

Карин дом е регистриран в Централния регистър на юридическите лица с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност (ЦРЮЛНЦ), което дава право на нашите дарители, български граждани и фирми, да ползват данъчни облекчения при подаване на своята годишна данъчна декларация. Научете повече тук.

За контакти

 052 302 518

marketing@karindom.org