За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

За компании

Защо вашата компания да стане наш партньор?

За да помогнем заедно

  • всяка година над 300 деца със специални нужди да получават качествени социални грижи, да развиват своя потенциал и да израстват самостоятелни, уверени и можещи. Да растат щастливи, обичани и обгрижвани в своите семейства. Да спре изоставянето в институции на деца с увреждания.
  • всяка година родителите и семействата на деца със специални нужди да получават професионални консултации и съвети за отглеждането и развитието на своето дете. Да бъдат спокойни, уверени, мотивирани и подкрепяни, че се справят с предизвикателствата при отглеждане на децата си.

Карин дом е разпознаваема и призната организация в сферата на услугите за деца със специални нужди. Вече 20 години тя е търсен професионален център от родителите, желан партньор на институциите, ресурсен център за други организации.

Как да ни подкрепите?

Подкрепете дете

Подкрепете терапията на 1 дете – 320 лева месено

Подкрепете услуга

 

Спонсорирайте празник на Карин дом

  • Рожден ден на Карин дом – Всяка година Карин дом празнува Рожден ден на 22-ри юни. Подарете празнична украса и почерпка за децата и гостите на празника.
  • Коледно тържество – Зарадвайте децата с коледни подаръци и вкусна почерпка. Помогнете ни за коледната украса, декора на сцената и костюмите.

Купете коледни картички и календари – поздравете вашите бизнес партньори и колеги с коледни картички от Карин дом – вижте каталог на картичките.

Дарете материали и оборудваневижте актуален списък.

Нашите корпоративни партньори

Карин дом развива успешно своята дейност благодарение на подкрепата на бизнеса. Всички наши корпоративни партньори имат съществена роля за изграждането на Карин дом като национално утвърден център за услуги за деца със специални нужди.

Дълбоко благодарни сме на всеки един от тях за доверието и помощта!

Научете повече за нашите партньорства тук.

Данъчни облекчения

Карин дом е регистриран в Централния регистър на юридическите лица с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност (ЦРЮЛНЦ), което дава право на нашите дарители, български граждани и фирми, да ползват данъчни облекчения при подаване на своята годишна данъчна декларация. Научете повече тук.

За контакти

    052 302 517
   marketing@karindom.org