За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Специалисти от Варна и страната научиха за методите, използвани в Карин дом

3 август 2015

В разгара на лятото в конферентната зала на Карин дом се събраха специалисти, работещи с деца със специални нужди от различни области на България. Поводът беше поредното отворено обучение организирано от Обучителния център на фондацията, където всички се обединиха около споделяне на практики и опит.

Фокусът, разбира се, бяха терапевтичните методи и подходи, използвани в Карин дом.

Ето какво споделиха някои от участниците в обучението:

„За първи път присъствам на обучение, на което колеги споделят своя опит от практиката си. Благодаря Ви! За мен беше голямо удоволствие да съм част от тази обучителна програма. Чакам с нетърпение следващата ни среща! Благодаря на лекторите, Благодаря на домакините за гостоприемството“.

„Материалната база и постиженията са невероятни за страната, но най-важното е човешкото, естествено отношение към всяко дете в границите на Карин дом“.

„Научих много полезни неща и нови методи – чрез клиповете и теорията. Получих много идеи и всичко е приложимо.“

Към лекторите Звезди и Андреас бяха отправени благодарности за споделения практически опит и интересния начин на представяне на информацията.

„Научих много… Отново останах с отлични впечатления!“

„Впечатлена съм от обучението в Карин дом. Бих се включила във ваши обучения отново и бих препоръчала обученията, провеждани в Карин дом, на всички специалисти и институции. Мисля, че оттук нататък работата ми ще бъде много по-пълноценна, тъй като научих много нови за мен неща, които биха били полезни за развитието на децата, с които работя! Благодаря Ви!“

А ние от Карин дом благодарим на всички за споделените казуси, за активното участие в дискусиите и желанието да се учим и развиваме заедно, за да бъдем полезни на децата и семействата с които работим!

До нови срещи, приятели!

Обучения и събития, предстоящи през 2015 година.

25 септември – Международна конференция „Създаване на подкрепяща образователна среда за деца със специални нужди в детските градини“ – регистрацията е отворена, вход свободен, научете повече за програмата и лекторите тук

12 и 13 ноември – Обучение ПЕКС (PECS) Ниво 1 – регистрацията е отворена, научете повече за ПЕКС обучението тук

Научавайте първи

Абонирайте се за е-мейл бюлетина на нашия Обучителен център, за да получавате покана за всяко наше обучение в своята поща – абонирайте се тук.

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни