За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

ОМV България

Като част от корпоративната си политика за социална отговорност, ОМV България е дългогодишен партньор на Карин дом. Вече почти 10 години, компанията осигурява гориво за отоплението на децата през зимния сезон и за транспорта на децата.

В периода 2008 – 2010 година бяха реализирани 3 успешни национални благотворителни кампании проведени на територията на бензиностанциите на ОМV в България. Благодарение на тях и на активното участие на клиентите на компанията бяха набрани над 160 хил. лева за терапията на децата със специални нужди посещаващи Карин дом и за закупуване на модерен апарат за алтернативно общуване за деца с церебрална парализа.

ОМV България подкрепя и коледната кампания на Карин дом, като всяка година изпраща картички, нарисувани от децата, до своите колеги и приятели.

За ОМV България

OMV е верига от бензиностанции с 89 обекта в България, които представляват мултифункционални центрове за услуги – бензиностанции за хората и автомобилите. Клиентите на компанията могат да закупят висококачествени горива, да използват услугите на автомивките, да платят битовите си сметки в движение, да сключат застраховка, да закупят билет за концерт или спортно събитие в OMV Services.

В допълнение, магазините VIVA предлагат богат асортимент от прясно приготвени закуски, освежителни напитки и широка гама от допълнителни продукти като например детските играчки на Комсед. От месец април 2015 г., бензиностанции OMV предлагат и собствена марка кафе – превъзходното VIVA КАФЕ.