За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Мартенички с кауза – кампания 2021 на Карин дом

29 януари 2021

Скъпи приятели,

За нас Баба Марта е специален празник, който искаме да споделим с всички вас! Отново ви каним да се включите в Мартеничковата кампания на Карин дом и да ни подкрепите! Традицията повелява всяка година в кампанията да участват много наши приятели, родители, доброволци, екипът на Карин дом и нашите специални деца. Мартеничките се изработват ръчно, предимно с естествени материали и с много старание, за да ви зарадват и допринесат за приятната атмосфера на любимия празник. За разлика от предни години, когато ви канихме да ни изпратите ваши ръчно направени мартеници и получавахме много и най-различни прекрасни ваши творения, тази година няма да го направим. Заради обстановката в страната няма да проведем базарите, които нашите партньори толкова много обичат и очакват всяка година.

Ще предлагаме нашите мартенички и картички в Семейния магазин на Карин дом

и чрез поръчки от Каталог с мартенички 2021 за компании.

МАРТЕНИЧКИ С КАУЗА

След вече приключилата Благотворителна Коледна Кампания, която успя да събере сумата от малко над 15 000лв, Карин дом продължава с кампаниите си за подкрепа на новия център, който ще започне да изгражда във Варна. Постъпленията от Мартеничковата кампанията също ще бъдат насочени и ще подпомогнат Карин дом да закупи специализирано оборудване, отговарящо на всички съвременни методи за работа с деца със специални потребности за своя нов терапевтичен център, чието строителството започва още тази година.

 Вижте повече за новия терапевтичен и обучителен център на Карин дом!

Новата сграда цели да създаде среда за ранно детско развитие, за обмен на знания и споделено пространство за семейства, доброволци и специалисти. Тя ще предложи повече и по-комплексни услуги за деца и семейства от цялата страна, които да подпомогнат тяхното ежедневие и приобщаването на децата в детски градини и училища.  Сградата ще съчетава разнообразни функции– физиотерапия и хидротерапия, център за ранна интервенция, Монтесори център, стаи за диагностика, индивидуална и групова терапия, мултисензорна и сензорно-моторна зала, медицински център, обучителни зали и административна част,  детска площадка и зелени площи.

Финансирането на строителството на тази нова сграда се предоставя на Карин дом от Фондации Велукс, а теренът е предоставен от Община Варна. За да се осъществи планираното успешно завършване на новия Център е необходимо осигуряване на допълнителни средства. В тази връзка Карин дом търси партньори и организира благотворителни кампании, които да подкрепят закупуването на необходимото специализирано оборудване и обзавеждане за новата сграда.

КАК МОЖЕТЕ ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ?

  • Компаниите, които планират да зарадват своите партньори, клиенти или служители с традиционна ръчно изработена мартеничка, могат да ни подкрепят като си закупят мартенички;
  • Ако планирате благотворителна инициатива или базар по повод Баба Марта, можете да се свържете с нас и да се присъедините към каузата на Карин дом;
  • Като се включите като доброволец в изработката на мартенички на място при нас в Карин дом или във вашия офис заедно със своите колеги, ако политиката на вашата компания насърчава доброволчески инициативи;

НАШИТЕ АРТ РАБОТИЛНИЦИ ЗА ДОБРО НАСТРОЕНИЕ

Поради все по-честата практика на компаниите за работа от разстояние, разработваме и онлайн работилници за служители 😉
Работилниците са подходящи за преодоляване на изолацията, стимулиране на екипна работа, както и за повишаване на настроението и мотивацията на служителите. Освен това е и много забавно.

ПОЗДРАВИТЕЛНИ КАРТИЧКИ

Предлагаме ви избор от три забавни картички “Честита Баба Марта” с атрактивен дизайн на Стели Чакърова, с които можете да зарадвате приятели и партньори. Картичките: „Прежда“, „Баба Марта“ и „Пижо и Пенда“ са с размер 10/15см и различно пожелание на гърба. Могат да бъдат индивидуално
опаковани и комплектовани с мартеничка по избор. Цена за картичка: 2лв/за бр.

НАШИТЕ МАРТЕНИЧКИ

Подготвяме изключително атрактивни и много разнообразни мартеници за ръка. Дори ние не можем да ги направим еднакви 🙂 Използваме естествени материали и дървени елементи. Всяка мартеничка е със свой десен и характер. Можете да изберете традиционни мартенички за ръка, мартенички, направени
чрез техниката плъстене на вълна и брошки от прежда.  Предлагаме ви и забавни изкушения брошки-бонбони, както и значки Bubble Gum, специално предвидени за по-ексцентричните приятели на Баба Марта, които искат да внесат нотка хумор в традицията и да се забавляват по всяко време.

Мартеничките могат да бъдат индивидуално пакетирани с етикет на Карин дом. Можем да направим и мартенички в желан от вас модел или с ваше фирмено лого.

Каталог с мартенички 2021 за компании и Семейния онлайн магазин на Карин дом!

КАК ДА ПОРЪЧАТЕ?

  • Ще се радваме да получим поръчките ви възможно най-рано, за да можем да приготвим мартеничките в срок.
  • Индивидуални поръчки направете чрез онлайн магазина ни: https://magazin.karindom.org/
  • Поръчки за компанията, моля заявете от Каталог 2021 на: marketing@karindom.org.

КАК МОЖЕТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ НАШИТЕ МАРТЕНИЧКИ

  • Мартеничките можем да доставим в цялата страна с Еконт или можете да вземете на място от Карин дом във Варна.
  • Поръчки на фирми можем да доставим и до офис в рамките на града.
  • Мартеничките ни много скоро ще можете да намерите в заведения за здравословни храни и напитки So fresh във Варна.

ДОГОВОРИ ЗА ДАРЕНИЕ И ФАКТУРИ:

Фондация Карин дом е организация с нестопанска цел, регистрирана в обществена полза, което дава право на нашите дарители, български граждани и фирми, да ползват данъчни облекчения при подаване на своята годишна данъчна декларация. За фирмите, Карин дом може да предостави фактура.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Можете да се свържете с екипа ни на тел: 052/ 302 518 или на имейл: marketing@karindom.org.
Още предложения разгледайте и в Семейния онлайн магазин на Карин дом:https://magazin.karindom.org/

КАК ДА ДАРИШ ЗА КАУЗАТА НА КАРИН ДОМ?

За да се включите и подкрепите кампанията, можете да направите и дарение според вашите възможности и желание по някой от следните начини:

Разгледайте Каталог с мартенички 2021 за компании и Семейния онлайн магазин на Карин дом!

 Споделете събитието и във фейсбук!

Весела Баба Марта! Бъдете бели, румени, засмени, като мартеничките червени!

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни