За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Регулярно дарителство

Дарение чрез работна заплата или директен дебит от Вашата сметка

Скъпи приятели на Карин дом,

Чрез Дарение по ведомост или дарение чрез Директен дебит, вашата финансова подкрепа ще достигне директно до терапевтични програми и инициативи на Карин дом в подкрепа на деца със специални потребности.

Сумата и продължителността на дарението определяте единствено Вие. Едната възможност е чрез дарение по ведомост – определената от вас сума се превежда директно от вашата заплата към Фондация “Карин дом“. Другият начин е с директен дебит в обслужващата ви банка.

За повече информация: marketing@karindom.org, тел: 0879 940 743, Венета Милева

Дарение чрез работната заплата

Дарението, направено чрез работната заплата или т.нар. „дарение по ведомост“ е лесен и сигурен начин да подкрепите директно каузата на Карин дом. Избраната от вас месечна сума се превежда ежемесечно от заплатата Ви от Вашия работодател. От Вас се изисква единствено да подадете заявление в отдел „Счетоводство“ или „Човешки ресурси“.

  1. Изтеглете и попълнете бланката ТУК.
  2. Попълнете бланката – отнема само няколко минути. Вие решавате колко ще дарите и за какъв период. Можете да се откажете по всяко време.
  3. Подайте формуляра в счетоводството на компанията Ви.
  4. Моля, попълнете информацията ТУК, за да бъдем информирани за Вашето дарение!
  5. Харесайте нашата страница във Фейсбук или следете сайта на Карин дом за актуална информация за нашата работа, събития и кампании. Вижте как Вашето дарение променя живота на децата със специални потребности и техните семейства!

Дарение чрез директен дебит

  1. Изтеглете и попълнете бланката ТУК. Дадена е примерна бланка, такава можете да попълнете и на място във Вашата банка.
  2. Представете съгласието за директен дебит в клон на банката, в която имате открита сметка.
  3. Моля, попълнете информацията ТУК, за да бъдем информирани за Вашето дарение!
  4. Харесайте нашата страница във Фейсбук или следете сайта на Карин дом за актуална информация за нашата работа, събития и кампании. Вижте как Вашето дарение променя живота на децата със специални потребности и техните семейства!

ВАЖНО ЗА ДАРИТЕЛИТЕ!

Дарителите могат да получат сертификат за направеното дарение, с който да удостоверят разходите си пред съответните данъчни служби. За целта е необходимо да бъде подписан Договор за дарение. Моля, ако желаете да получите такъв договор, свържете се с нас на имейл: marketing@karindom.org.

Екипът на Карин дом Ви БЛАГОДАРИ за подкрепата и доверието!

Благодарим, че станахте наш регулярен дарител!