За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Благотворителна кампания на Карин дом – вижте нашите Коледни картички и календари за 2021г

3 ноември 2020

Скъпи приятели,

Коледа отново наближава с дъх на канела, усмивки и желана прегръдка. Надяваме се празниците да се превърнат в повод за повече споделяне, съпричастност и хубави емоции за всеки! Нека да стоплим сърцата, душите си и прегърнем нашите близки като им изпратим своето пожелание или просто споделена мисъл с Коледна картичка! Повече от всякога интернет и онлайн общуването е част от ежедневието ни и повече от всякога търсим близостта.

Изпратете от картичките на Карин дом и направете Коледа още по-емоционална и запомняща се! Поръчайте и от нашите Календари за 2021г. – подходящи за вашето работно пространство у дома или в офиса. Нашите календари ще се впишат уютно и ще ви донесат свежест, ухание и топлина през цялата година.

Разгледайте Коледните картички и Календари на Карин дом ТУК!

 Включете в кампанията до 15-ти Декември! Споделете кампанията ни и във Фейсбук!

Благотворителната Коледна кампания на Карин дом се стреми да осигури средства за закупуване на специализирано оборудване и обзавеждане за новия терапевтичен център, който Карин дом изгражда във Варна! Вижте повече за новия терапевтичен и обучителен център на Карин дом!

Нека да стоплим сърцата, душите и прегърнем нашите близки като им изпратим своето пожелание или просто споделена мисъл с Коледна картичка! Повече от всякога интернет и онлайн общуването е част от ежедневието ни и повече от всякога ни липсва близостта. Изпратете от картичките на Карин дом и направете Коледа още по-емоционална и запомняща се!

Разгледайте целия ни каталог с Коледни картички и Календари ТУК!

Календар пирамидаКалендарът на Карин дом за 2021г. –  подходящ за вашето работно пространство у дома или в офиса. Календарът за вашето бюро – вдъхновен от природата като учител на нашите деца. Вплетохме философията и дългогодишния опит на нашите педагози в прилагането на Монтесори метода в обучението на деца и обособихме образователни зони, в които малчуганите могат да преминават неусетно играейки и редувайки различни занимания. А за нас остана да направляваме и наблюдаваме – новите умения, знания и вълнения, да гледаме техните игри и усмивки. Ще ги видите и вие.

В календарa ни в продължение на 12 месеца ще ви покажем само част от зоните за обучение, които обособихме в прекрасната градина на Карин дом с дъх на треви и морски бриз, детски смях и много игри.

Календар Карин дом 2021На снимките в календара ще видите опитни изследователи и отличници в игрите – децата със специални нужди от Монтесори група и децата от Монтесори къща, които учат и се забавляват заедно в градината на Карин дом. Фотограф: Гергана Енчева,  Графичен дизайн: Стели Чакърова

 

 

 

 

Едно мини предложение – календар на Карин дом за 2021г. с мини статив. Надяваме се да предадем и на Вас усещането за свежест, ухание и топлина през цялата година. Всички снимки са направени в прекрасната градина на Карин дом във Варна. Освен радост за сетивата, градината за нас е и място за обучение на децата чрез природата, за вдъхновение и емоция. Благодарим на нашите фотографи: Гергана Енчева и Яна Пенева, Графичен дизайн: Стели Чакърова

Арт календар

  • Срок на кампанията: поръчки можете да направите до 15-ти Декември 2020г.
  • Разгледайте целия ни каталог с Коледни картички и Календари ТУК!
  • Как да поръчате: пишете ни на имейл koleda@karindom.org или на телефони: 0888/037 477 – Румяна Петрова и 0879/940 743 – Венета Милева
  • Поръчки онлайн чрез Семейния магазин на Карин дом, където можете да видите още коледни предложения и подаръци за любими хора.
  • Доставки: Картичките и календарите изпращаме с доставка в цялата страна!
  • Издаване на документи: за направените поръчки, Карин дом може да издаде фактура или Договор за дарение.
  • Коледа във вашия офис: можем да предоставим наличности от картички и календари, както и наша дарителска кутия на място във вашия офис. Така служителите ще могат да изберат спокойно, а работната атмосфера да стане по-празнична.

Вижте новите дизайнерски картички, които са предоставени от Стели Чакърова специално за кампанията ни!

Тази година в кампанията се включиха и две талантливи млади художнички – Миряна Койнова и Йоана Калудова, които успяха да мотивират децата да рисуват и творят заедно.

А картичката „Звезди в празничната нощ“, отпечатана по рисунка на Кристиян Дончев от Карин дом и художничката Миряна Койнова е по детски забавна, непринудена и ви очаква.

 

 

"Оцвети и подари"Цени на картичките и календари:

Цена на една картичка ( 10×15 см в комплект с пощенски плик): 2.00 лв/бр
! При закупуване на над 500 картички – цена на една картичка – 1.50 лв/бр
Цена на настолен календар (пирамидка; размер 22/15 см) – 6.00 лв
Цена на арт-календар с пейзажи (размер 10/15 см) с мини статив – 10 лв
Цена на „Оцвети и подари“, специален дизайн от August Studio – комплект 5бр. различни картички (15/15 см) за оцветяване+ 5бр. пликове, опаковани с бандерол и панделка – 10 лв.

Благодарим за съдействието и подкрепата на печатница „Хеликс прес“ и „ПАУС“ ООД!

КАК ДА ДАРИШ ЗА КАУЗАТА НА КАРИН ДОМ:

Благодарим Ви!

Желаем Ви Весела Коледа! Здрава и успешна Нова Година!

От екипа на Карин дом

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни