Contacts
Address

Sveti Nikola

P.O.Box 104, Varna 9010

Bulgaria

Telephone:

+359 52 302518

Karin Dom’s Charity Campaign – see our Christmas Cards and Calendars for 2021

3 November 2020

Скъпи приятели,

Коледа отново наближава. Надяваме се предстоящият празник да се превърне в повод за споделяне, съпричастност и хубави емоции за всеки! В напоследък рязко промененото ни ежедневие, Ви каним да стоплите празника като изпратите Коледна картичка! Вашата Коледна картичка може да възвърне вярата и надеждата на ваш близък, приятел или роднина, който не може да сподели празника с Вас! Нека да стоплим сърцата, душите и прегърнем нашите близки като им изпратим своето пожелание или просто споделена мисъл в Коледна картичка!

Благотворителната Коледна кампания на Карин дом се стреми да осигури средства за закупуване на специализирано оборудване и обзавеждане за новия терапевтичен център, който Карин дом изгражда във Варна!

Вижте повече за новия терапевтичен и обучителен център на Карин дом!

Повече от всякога интернет и онлайн общуването е част от ежедневието ни и повече от всякога ни липсва близостта. Изпратете от картичките на Карин дом и направете Коледа още по-емоционална и запомняща се!

Вижте новите дизайнерски картички, които са предоставени от Стели Чакърова специално за кампанията на Карин дом! Разгледайте целия ни каталог ТУК!

Споделете кампанията ни и във Фейсбук!

 • Срок на кампанията: поръчки можете да направите до 15-ти Декември 2020г.
 • Разгледайте Каталог 2020 ТУК
 • Как да поръчате: пишете ни на имейл koleda@karindom.org или на телефони: 0888/037 477 – Румяна Петрова и 0879/940 743 – Венета Милева
 • Поръчки онлайн: чрез СЕМЕЙНИЯ МАГАЗИН НА КАРИН ДОМ, където можете да видите още коледни предложения и подаръци за любими хора.
 • Доставки: Картичките и календарите изпращаме с доставка в цялата страна!
 • Издаване на документи: за направените поръчки, Карин дом може да издаде фактура или Договор за дарение.
 • Коледа във вашия офис: можем да предоставим наличности от картички и календари, както и наша дарителска кутия на място във вашия офис. Така служителите ще могат да изберат спокойно, а работната атмосфера да стане по-празнична.

 

 

 

 

"Оцвети и подари"   Цени на картичките и календари:

 •    Цена на една картичка ( 10×15 см в комплект с пощенски плик): 2.00 лв/бр
 •    ! При закупуване на над 500 картички – цена на една картичка – 1.50 лв/бр
 •    Цена на настолен календар (пирамидка; размер 22/15 см) – 6.00 лв
 •    Цена на арт-календар с пейзажи (размер 10/15 см) с мини статив – 10 лв
 •    Цена на “Оцвети и подари” – комплект 5бр. различни картички (15/15 см) за       оцветяване+ 5бр. пликове, опаковани с бандерол и панделка – 10 лв.

 

 

 

Благодарим на графичния дизайнер Стели Чакърова и на фотографите: Гергана Енчева и Яна Пенева, които ни помогнаха да реализираме тази кампания! В кампанията се включиха две талантливи художнички, които успяха да мотивират децата да рисуват заедно с тях.

КАК ДА ДАРИШ ЗА КАУЗАТА НА КАРИН ДОМ:

Благодарим Ви! Весела Коледа! Здрава и успешна Нова Година!

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни