За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Фестивал УСМИХНИ СЕ Карин дом премина с огромен успех!

2 октомври 2015

От името на децата и екипа на Фондация „Карин дом“ изказваме сърдечна благодарност за незабравимия Фестивал Усмихни се „Карин дом“!

Градината на Карин дом грейна с усмихнатите лица на малки и големи, които се забавляваха от сърце с различните изненади и забавления, които бяхте подготвили. Убедени сме, за всички участници, доброволци и гости на трите дни на Фестивала Усмихни се „Карин дом“ ще оставят незабравим спомен за едно уникално, забавно и отлично организирано събитие, което Варна вижда за първи път.

Основната цел на това събитие беше да събере средства за терапията на децата, посещаващи Карин дом, и да запознае варненци с дейността ни.

Средствата, които се събраха през трите дни на фестивала, възлизат на 29 000лева. Тези средства ще ни помогнат да разкрием две нови групи за терапия:

  • Малки + е специална група за деца с проблеми от 0 до 4г  и ще бъде част от нашата Услуга Ранна интервенция
  • Група за терапия на деца с комплексни нужди – тя е за деца с двигателни проблеми, церебрална парализа и съпътстващи състояния, които използват Услугата Терапия в Карин дом

Благодарим на всички участници, които приеха благородната кауза и се включиха в това първо по рода си събитие за Варна! Ще се радваме дните прекарани в градината на Карин дом да са били незабравими и успешни за всички вас! Благодарим ви за желанието, старанието и ентусиазма, с което подготвихте вашите щандове и посрещнахте гостите на фестивала!

Благодарим на музикантите за приятните мигове край сцената! Благодарим на всички доброволци, които сърцато и безвъзмездно се раздаваха и помогнаха този фестивал да се случи!

Благодарим на всички гости, които посетиха това уникално събитие и активно участваха в набирането на средства за терапията на децата от Карин дом!

Чакаме с нетърпение да се срещнем отново на следващия фестивал. Усмихни се!

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни