За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Включете се в уебинари и практически сесии за ранно детско развитие със специалисти от САЩ

16 юли 2020

Скъпи колеги,

имаме удоволствието да ви поканим да станете част от Международна конференция на Карин дом: “Ефективни подходи за подкрепа на ранното детско развитие и междусекторно сътрудничество”- 29.07 – 01.08.2020г, като се включите в два онлайн пакета с изключителни специалисти от САЩ.

1. Уебинар и практическа сесия: Ефективни подходи в ранно детско развитие с Кати Хислоп, САЩ. По време на събитието ще има превод на български език. Пакетна цена 100 лв. Регистрация ТУК!

Кати е специалист по ранна интервенция и консултант по аутизъм и поведение с над 22 години опит в работата с малки деца с разстройства от аутистичния спектър и техните семейства. Координатор е на индивидуализирани учебни програми, с фокус върху обучението на родители да прилагат базирани на доказателства стратегии за обучение в домашна среда. Национален и международен презентатор по теми, включително разстройства на аутистичния спектър, ранна интервенция, опосредствана от родители (семейно-медиирана интервенция), професионални консултации и методики за преподаване с успешни обучения, представени в Индия, Грузия и България. Понастоящем води курсове към Портландския университет и практикуми на студенти. Практик с опит в групова работа с деца от аутистичния спектър и техните родители, консултира партньори от общността (училища и детски заведения), предоставя текущи обучения за родители и възпитатели.

Онлайн пакета с Кати Хислоп включва:

– Уебинар на 30.07.2020 от 16:00 до 17:15ч на тема: “Семейно-медиирана интервенция: изграждане на умения и увереност в специалистите, родителите и децата със специални нужди”

– Практическа сесия на 01.08.2020 от 16:00 до 18:00ч на тема: “Семейно-медиирана интервенция при деца от аутистичен спектър. Обучение чрез игра и функционални дейности. Стратегии за успех.”

2. Уебинар и практическа сесия: Ефективни подходи в ранно детско развитие с Джудит Нюман, САЩ. По време на събитието ще има превод на български език. Пакетна цена 100 лв.  Регистрация ТУК!

Джуди е магистър на науките, доцент. Преподавател в Университета в Орегон. Консултант по Ранна детска интервенция към фондации “Отворено общество”. Джудит Нюман е директор и съосновател на програма за ранно детство CARES – програма за ранна интервенция и специално образование в ранното детство за окръг Лейн, Орегон. Тя е старши съветник по политиката на Алианса за ранно обучение на окръг Лейн в Орегон. Нейният над тридесетгодишен опит включва пряко предоставяне на услуги, администриране, преподаване в университета, участие в многобройни изследователски дейности и обширна работа в държавни и местни съвети, комитети и работни групи, свързани с политиките, системите и финансирането на образованието, услугите и по-конкретно грижите в ранна детска възраст. През последните 10 години тя е работила за фондации „Отворено общество“, Holt International и университета в Орегон, като международен консултант в няколко държави относно развитието и реализирането на законодателство, политики и практики, свързани със системите за интервенция в ранна детска възраст.

Онлайн пакета с Джудит Нюман включва:

– Уебинар на 30.07.2020 от 17:30 до 18:45 ч на тема: “Как работи междусекторното сътрудничество в САЩ в подкрепа на детето в детската ясла/ градина, училище”.

– Практическа сесия на 01.08.2020 от 09:00 до 11:00 ч на тема: “Работа с родители/застъпничество”.

Очакваме Ви!

Краен срок за регистрация и заплащане: 25.07.2020

Метод на провеждане: записалите се участници ще получат линкове за онлайн обученията в ZOOM за уебинара и практическата сесия след заплащане на таксата.

Начин на плащане: таксата се превежда по банков път на следната сметка

Банка ДСК АД
Титуляр на сметка: Фондация Карин дом
IBAN: BG29STSA93001506068419
BIC: STSABGSF

Основание за плащане: Уебинар с Кати Хислоп/ Джудит Нюман и име на участника (или име на организацията), след което на заплатилите участници ще бъде изпратен линк за достъп към уебинара.

Ако ви е необходима фактура за плащането, моля пишете на имейл astamova@karindom.org, като посочите темата, вашите данни за фактура и броя участници.

За контакти:
Магдалена Цонева – Специалист обучение и развитие
Телефон: 0878 302 517
Имейл: mtsoneva@karindom.org
За всеки от уебинарите ще се получите линк за видео среща в ZOOM.

Събитието е част от Международна конференция на Карин дом: “Ефективни подходи за подкрепа на ранното детско развитие и междусекторно сътрудничество”, която ще се проведе от 29.07 до 01.08.2020г. изцяло онлайн.

Нашите партньори:

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни