За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Програми за обучениe на Карин дом за 2018, одобрени от МОН

13 февруари 2018

Карин дом – Варна предлага обучителни програми, подходящи за специалисти в сферата на работа с деца със специални потребности, родители и студенти. Нашите обучители са практици, с опит в терапевтичната и консултативна работа с деца със специални нужди и техните семейства. За програмите, одобрени от МОН, участниците ще получат кредити.

През 2016 въведохме система за управление на качеството съгласно ISO 9001 : 2015 в областта на повишаване квалификацията на педагогически специалисти и консултиране по диагностика, терапия, превенция и супервизия в областта на логопедията, психологията, детското развитие и кинезетерапията. Обучителните ни програми за повишаване на квалификацията на педагогическите специалисти са одобрени от МОН, което е още едно високо признание и доверие към професионализма на обучителния екип на Карин дом.

Програмата за отворените обучения на Карин дом разгледайте ТУК .

Екипът ни въвежда и изпoлзва иновативни методи за работа с деца със специални нужди, които подобряват качеството на живот на децата и техните семейства. Инвестираме в човешкия ресурс и повишаваме капацитета нашия обучителен екип чрез вътрешни квалификации и обучения от чуждестранни организации. Повече за екипа ни можете да видите ТУК.

Обученията по заявки, супервизии и консултиране се генерират през цялата година.

Датите и темите на обученията по заявка могат да бъдат договаряни според нуждите на участниците в обученията. Ако търсите обучение, изготвено съобразно индивидуалните ви нужди,  научете повече за Обученията по заявка ТУК.

Можете да се включите в някое от нашите обучения или да се обърнете към нас, за да подготвим обучение, съобразно с интересите и нуждите на Вашата организация и екип. Можете да се свържете с нас и да заявите обучение, супервизия или консултация по определена тема, а ние ще изготвим подходяща програма, в която ще заложим изцяло на практическите ползи за Вас.

С нас можете да се свържете на имейл: zatanasova@karindom.org, trainingcentre@karindom.org и

 на тел: 0878 366 408, Звезделина Атанасова, директор на Център за професионално обучение „Карин дом“.

Снимка: Карин дом

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни