За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Благодарим Ви за успешната Коледна кампания!

9 февруари 2018

Скъпи, приятели,

благодарим Ви, че и тази година откликнахте изключително сърдечно и отново подкрепихте Kоледната кампания на Карин дом! Това е една традиционна за нас кампания, която провеждаме повече от 10-тилетие и която се развива, обогатява и непрекъснато увлича все повече верни приятели. Тази година Коледната ни кампания беше изключително успешна благодарение на всички Вас, благодарение на прекрасните деца от Кари дом,  талантливите художници: Калоян Илиев – Kokimoto, Антония Колева – NITRA, Виктория Георгиева MOUSE, Антоанета Абаджиева, Николай Божинов Nikka Why, оперната певица – Филипа Руженова. Тази година ни помогна и един изключителен фотограф и стилист – Звезди Патаре, която заедно с децата от Карин дом пресъздаде любимите ни български обичаи и улови многото детски усмивки, които видяхте в  Календар 2018.

Всички заедно тази година успяхме да съберем 26 699лв, които ще бъдат използвани от Карин дом за финансиране на програма „Ранна интервенция“. 

Много пъти сме споделяли, че превенцията и проследяването на развитието на децата от най-ранна възраст за нас е един от приоритетите. защото знаем, че това е един изключителен етап от детското развитие, който дава много възможности и шансове за пълноценен живот.

Карин дом стартира услугата през 2010г, като до този момент сме обхванали повече от 700 деца. Програмата е насочена към деца от 0 до 3 г, които са с изоставане в развитието, увреждания, атипично поведение, социални и емоционални затруднения, недоносени деца. След излизане от програмата 52% от включените деца не се нуждаят от ползване на терапия, специализирани услуги или ресурсно подпомагане в детското заведение, което за екипа ни е най-голямото признание.

Благодарим на всички, които се включиха в кампанията за подкрепата, ентусиазма и сърдечното отношения!

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни