За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Мартеничкова кампания 2022 на Карин дом. Разгледай нашия каталог и се включи!

25 януари 2022

Скъпи приятели,

За нас Баба Марта е специален празник, който искаме да споделим с всички вас! Отново ви каним да се включите в Мартеничковата кампания на Карин дом и да ни подкрепите! Мартеничките се изработват ръчно, предимно с естествени материали и с много старание, за да ви зарадват и допринесат за приятната атмосфера на любимия празник.

Нашите мартенички и картички можете да намерите и поръчате от Семейния магазин на Карин дом

и чрез поръчки от Каталог с мартенички 2022 за компании

МАРТЕНИЧКИ С КАУЗА

Подкрепяйки Мартеничковата ни кампания, ще подкрепите Карин дом да закупи специализирано оборудване, отговарящо на всички съвременни методи за работа с деца със специални потребности за своя нов терапевтичен център, чието строителството вече финализираме.

Въпреки многото непредвидени ситуации, които ни предложи 2021г., с радост и гордост можем да се похвалим, че строителството на новия ни терапевтичен комплекс продължава по план и в срок. В много голяма степен това се дължи на нашите партньори, които ни подадоха ръка в този важен момент и подкрепиха усилията ни с необходими материали, на нашите дарители и граждани, които се включват в фондонабирателните ни инициативи.

Благодарим на всички, че подкрепят Карин дом и децата със специални нужди!

Вижте повече за новия терапевтичен и обучителен център на Карин дом!

Новата сграда цели да създаде среда за ранно детско развитие, за обмен на знания и споделено пространство за семейства, доброволци и специалисти. Тя ще предложи повече и по-комплексни услуги за деца и семейства от цялата страна, които да подпомогнат тяхното ежедневие и приобщаването на децата в детски градини и училища. Сградата ще съчетава разнообразни функции– физиотерапия и хидротерапия, център за ранна интервенция, Монтесори център, стаи за диагностика, индивидуална и групова терапия, мултисензорна и сензорно-моторна зала, медицински център, обучителни зали и административна част, детска площадка и зелени площи.

Финансирането на строителството на тази нова сграда се предоставя на Карин дом от Фондации Велукс, а теренът е предоставен от Община Варна. За да се осъществи планираното успешно завършване на новия Център е необходимо осигуряване на допълнителни средства. В тази връзка Карин дом търси партньори и организира благотворителни кампании, които да подкрепят закупуването на необходимото специализирано оборудване и обзавеждане за новата сграда.

КАК МОЖЕТЕ ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ?

 • Компаниите, които планират да зарадват своите партньори, клиенти или служители с традиционна ръчно изработена мартеничка, могат да ни подкрепят като си закупят мартенички;
 • Ако планирате благотворителна инициатива или базар по повод Баба Марта, можете да се свържете с нас и да се присъедините към каузата на Карин дом;
 • Като се включите като доброволец в изработката на мартенички на място при нас в Карин дом или във вашия офис заедно със своите колеги, ако политиката на вашата компания насърчава доброволчески инициативи;

НАШИТЕ АРТ РАБОТИЛНИЦИ ЗА ДОБРО НАСТРОЕНИЕ

Поради все по-честата практика на компаниите за работа от разстояние, разработваме и онлайн работилници за служители.
Работилниците са подходящи за преодоляване на изолацията, стимулиране на екипна работа, както и за повишаване на настроението и мотивацията на служителите. Освен това е и много забавно.

ПОЗДРАВИТЕЛНИ КАРТИЧКИ

Авторска картичка „Прежда“

Предлагаме ви избор от три забавни картички “Честита Баба Марта” с атрактивен дизайн на Стели Чакърова, с които можете да зарадвате приятели и партньори. Картичките: „Прежда“, „Баба Марта“ и „Пижо и Пенда“ са с размер 10/15см и различно пожелание на гърба. Могат да бъдат индивидуално
опаковани и комплектовани с мартеничка по избор. Цена за картичка: 2лв/за бр.

Подготвяме изключително атрактивни и много разнообразни мартеници за ръка. Дори ние не можем да ги направим еднакви 🙂 Използваме естествени материали и дървени елементи. Всяка мартеничка е със свой десен и характер. Можете да изберете традиционни мартенички за ръка, мартенички, направени чрез техниката плъстене на вълна и брошки от прежда. Предлагаме ви и забавни изкушения брошки-бонбони, както и значки Bubble Gum, специално предвидени за по-ексцентричните приятели на Баба Марта, които искат да внесат нотка хумор в традицията и да се забавляват по всяко време.

Мартеничките могат да бъдат индивидуално пакетирани с етикет на Карин дом. Можем да направим и мартенички в желан от вас модел.

Каталог с мартенички 2022 за компании и Семейния онлайн магазин на Карин дом!

КАК ДА ПОРЪЧАТЕ?

 • Ще се радваме да получим поръчките ви възможно най-рано, за да можем да приготвим мартеничките в срок.
 • Индивидуални поръчки направете чрез онлайн магазина ни: https://magazin.karindom.org/
 • Поръчки за компанията, моля заявете от Каталог 2022 на: marketing@karindom.org.

КАК МОЖЕТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ НАШИТЕ МАРТЕНИЧКИ

 • Мартеничките можем да доставим в цялата страна с Еконт или можете да вземете на място от Карин дом във Варна.
 • Поръчки на фирми можем да доставим и до офис в рамките на града.
 • Мартеничките ни много скоро ще можете да намерите и в някои заведения във Варна.

ДОГОВОРИ ЗА ДАРЕНИЕ И ФАКТУРИ:

Фондация Карин дом е организация с нестопанска цел, регистрирана в обществена полза, което дава право на нашите дарители, български граждани и фирми, да ползват данъчни облекчения. За фирмите, Карин дом може да предостави фактура.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

 • Можете да се свържете с екипа ни на тел: 052/302 518 или на имейл: marketing@karindom.org.
 • Още предложения разгледайте и в Семейния онлайн магазин на Карин дом:https://magazin.karindom.org/

КАК ДА ДАРИШ ЗА КАУЗАТА НА КАРИН ДОМ?

За да се включите и подкрепите кампанията, можете да направите и дарение според вашите възможности и желание по някой от следните начини:

Разгледайте Каталог с мартенички 2022 за компании. и Семейния онлайн магазин на Карин дом!

 Следете ни във Facebook и Instagram!

Весела Баба Марта! Бъдете бели, румени, засмени, като мартеничките червени!

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни