За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Мартеничкова кампания 2017

23 януари 2017

Баба Марта наближава и идва време за нашата Мартеничкова Кампания 2017. Всяка година много наши приятели се включват в изработването на мартенички, които получаваме през целия месец февруари. Това за нас е огромна подкрепа и показва Вашата съпричастност към децата със специални нужди!

Каним всички Вас, отдавнашни и нови приятели, да изработите и изпратите красиви, цветни мартенички до 20 февруари 2017г. Карин дом отново разчита на Вашите сръчни ръце, въображение, усет за красота и традиция и най-вече на Вашите големи сърца!

Предлагаме 2 възможности за изпращане на мартеничките:
• донесете ги в приемната на Карин дом (зад Пикадили Парк, в Морската Градина на гр. Варна)
• изпратете ни ги по пощата на адрес: Местност Свети Никола, ПК 104, Варна 9010, България „За мартеничкова кампания 2017“

Събраните средства от Мартеничковата ни кампания ще бъдат използвани за закупуване на материали и оборудване, подходящи за стимулиране на вестибуларните усещания на децата със сензорни дефицити. Оборудването ще подпомогне терапията на децата от аутистичния спектър, с множество увреждания, Детска церебрална парализа, хиперактивност, дефицит на вниманието и др.

Вярваме, че с Ваша помощ ще успеем да реализираме тази идея!

 

Снимка: panoramio.com, Lyuben Petrov, 2012

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни