За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Консултации със сертифициран Монтесори педагог в Карин дом

26 януари 2017

Ако практикувате метода Монтесори и имате конкретни въпроси или предизвикателства в работата си, можете да ги обсъдите като запишете час за консултация със сертифициран от Международната Монтесори Асоциация (AMI ) педагог – Феодора Станчов.

Феодора е завършила своето обучение през 1991г. в Лондонския център на Международната Монтесори асоциация (AMI) и участва като Монтесори специалист в беседи и семинари във френски центрове за подготовка на учители. Тя е съосновател и преподавател в Международно Монтесори училище в Тулуза, Франция. Като Монтесори педагог Феодора Станчов има опит в работата с деца с различен етнически и културен произход на възраст от 2 до 6 години.

В България  Феодора Станчов провежда обучения по метода Монтесори, които се посещават с голям интерес от: педагози, психолози, логопеди, социални работници и родители.

Време и място за провеждане на консултациите: на 10 февруари (Петък) и 11 февруари (Събота) в Карин дом.

Такса за консултацията: 60 лева на човек при сформиране на група от 5 до 10 участници. Групите ще се сформират според предварително зададени въпроси в областите, към които проявявате интерес. Времето за консултация на всяка група ще бъде с продължителност до 3 часа.

За записване:  Можете да се запишете за консултация и да уточните в каква област са Вашите въпроси на телефон: 0878 750 269 –  Магдалена Цонева или на имейл: mtsoneva@karindom.org.

 

Очакваме Ви!

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни