За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Конкурс за лого – вижте кой е победителят!

28 март 2022

Скъпи участници в конкурса за лого на Карин дом,

Скъпи приятели,

Знаем, че сте нетърпеливи да разберете кой е нашият победител и с какво впечатли журито ни.

Много сме щастливи да ви съобщим, че спечелилият дизайн е на Владислава Видинова. Нейният проект беше избран сред повече от 100 предложени дизайна на 94  участника. Нейното лого ще бъде използвано за подбранда на Карин дом – „Монтесори къща“, която много скоро ще продължи своя път като детска градина „Монтесори“. Обявената награда, Влади иска да дари на Карин дом в подкрепа на Монтесори обучението на децата, а самата тя чувства каузата на децата много близка до творчеството си и винаги я носи в сърцето си.

В предложения от Влади дизайн ни впечатли детския елемент на самата рисунка, която има своя уникалност и авторско присъствие. Хареса ни нейното жизнерадостностно излъчване, топлина и асоциация с детска усмивка. Допадна ни цялостната визия и послание.

Ето и какво ни е написала Влади: „Логото представлява комбинация от дом-където децата се чувстват приети и където ще получат професионална, сърдечна и топла грижа и слънце-дете, което радостно огрява и стопля всички. Червеният цвят е символ на рода, на любовта, цвят на кръвта, силата и жинеността. В християнската религия се асоциира с Христовото възкресение.“

Вече се свързахме с нашата победителка и сме готови да ви разкажем малко повече за нея.

Владислава Видинова (Влади Видал) е родена през 1981 г. в гр. Кюстендил. Още от дете започва да рисува, което естествено предопределя пътя ѝ на художник. Завършва Националното училище за изящни изкуства „Илия Петров“ в София, а след това се дипломира във Факултета за изящни изкуства в Националната художествена академия като магистър „Книга и печатна графика“.

Повече от 15 години твори в областта на илюстрацията, анимацията и графичния дизайн. В момента работното ѝ място е на дизайнер в рекламна агенция GRAFFITI BBDO-София и едновременно с това е дългогодишен лектор по „Графичен дизайн“, „Рисуване и живопис“ и „Компютърна графика“ към учебен център „Нет Ит“, където през ръцете ѝ са минали над 500 курсисти част, от които вече имат собствени кариери на дизайнери и художници.

Влади е участвала в редица мащабни проекти, работила е за големи международни компании, има няколко издадени детски книжки с илюстрации в България и чужбина. Казва, че в работата си често черпи вдъхновение от най-малките – децата, които винаги я изненадват с невероятната си креативност. Вдъхновява се и от великите художници, към които постоянно се връща, за да намира нещо ново и да се самоусъвършенства. Но най-вълнуващите ѝ проекти са тези, които са обвързани с благотворителност или са били в помощ на неправителствени организации, защото пряко касаят промяната на обществените нагласи и спомагат за това, доброто в хората да разцъфтява.

Част от нейните реализирани проекти, можете да видите тук;
https://www.behance.net/vladividal
http://www.coroflot.com/vladividal

Благодарим на всички, които се включиха в конкурса! Благодарим на нашите консултанти: Драгомир Соколов, Ирина Паличорова, Станимира Атанасова и Антоанета Абаджиева!

А Влади очакваме много скоро във Варна в новия терапевтичен център и в Монтесори къща – Карин дом.

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни