За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Хартия за цветя

13 март 2017

Скъпи приятели,
за втора поредна година децата и екипът на Карин дом стартира кампания за събиране и предаване на хартия – „Хартия за цветя“.

Със събраните от хартията средства ще закупим цветя, за да разкрасим двора на Карин дом и ще подновим биоградинката, която радва децата и ги мотивира да прекарват повече време сред природата.

Очакваме Вашата ненужна хартия, за да я превърнем в прекрасна градина, която не само ще радва децата в Карин дом, но ще ги научи да обичат природата и как да се грижат за растенията. Карин Дом се намира в прекрасната Морска градина на Варна и е Еко училище, носител на “Зелен флаг”от Eco-Schools. Много сме щастливи, че децата имат възможност да са в пряк контакт с природата – да засаждат растения, да поливат и да събират плодове, зеленчуци и билки. В Карин дом децата имат възможност да се включат в арт занимания с еко материали, да научат повече за растенията и как да пазят природата.

Този път инициативата е посветена на седмица на гората 03-09 април. Всеки може да се включи, като по този начин ще даде своя принос за намаляване изсичането на горите, заради нарастващото потребление на хартия. За наша радост България все още е сред страните с най-висок дял гори в Европейския съюз – около 40% от територията на страната. Нека да запазим нашите прекрасни гори!

Ако имате ненужна хартия, можете да я доносете в Карин дом всеки делничен ден от 09 март до 07 април от 14:00ч до 16:00ч. Намираме се в Морската градина на Варна, зад Пикадили парк.

Благодарим предварително на всички наши приятели, на всички варненци, които вярваме, че ще ни подкрепят и тази година.

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни