За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

🎈Карин дом празнува 27 години с детско тържество и забавления🎈

15 юни 2023

Скъпи приятели, много сме щастливи, че можем отново да ви поканим, за да празнуваме заедно в Карин дом.

Заповядайте на нашия 27-ми рожден ден!

Започваме в 10:00ч с детското тържество, в което децата ще ни разкажат една история и ще танцуват под звуците на музикалната кутия на Карин.

🎂11:00ч ЧРД 27г. Карин дом с торта и почерпка
🎈11:00 -15:00 Работилнички и ателиета за деца и родители:
📚Четем детска книжка „Играем заедно“ с Вержи
🎨Рисуваме Карин и Слончо по илюстрации на Влади Видал
🛒Представяме ви продукти с кауза на Карин дом
🎨Галерия – детска благотворителна изложба
🧩Лего работилничка – гостува ни „LEGO® Education – Център за творческо обучение“
🪡 Работилничка за гривнички
🧶Работилничка за красоти от жива вълна
🎨Рисуваме заедно
🎶Зумба за деца с Деси
👩‍👩‍👧‍👧Семейни игри
🏃‍♀️👩‍🦽 Спортни игри

Равносметката ни за изминалата 2022г. година

Екипът на Карин дом предостави 3955 терапевтични сесии, 1533 социални консултации, 714 домашни посещения на най-малките 0-3г., интеграционни дейности за над 525 украински деца бежанци. В обучителните събития на Карин дом се включиха над 2039 участника. През 2022 г. Карин дом работи по изпълнението на 11 проекта, по които е бенефициент. Благодарение на проектната дейност, партньори и дарители, имахме възможност да разширим своята дейност, да обогатим предлаганите услуги и завършим оборудването на новия център.

27 години по-късно, Карин дом има какво да разкаже за това какво е да работиш за промяната в сърцата, в мисленето, в живота на хората? Как от мечтата и вярата на един човек – Иван Станчов, прераства в общност, за която няма невъзможни мечти.

🎂 Можете да подкрепите Карин дом като направите подарък за рождения ни ден от списъка ТУК! 

🖌️ Можете да откупите картина от благотворителната ни изложба по време на събитието или като ни пишете на имейл:marketing@karindom.org . Детски картини от изложбата „Слънчева градина“, По този начин ще подкрепите Карин дом и терапевтичните ни програми за деца. За повече информация можете да се свържете с екипа ни на тел. 052/302 518.

🎂Всички наши приятели и съмишленици, могат да ни подкрепят с дарение по повод рождения ден на Карин дом в подкрепа на терапевтичните ни програми ТУК или с дарение на банкова сметка:

Банка ДСК АД, IBAN: BG56STSA93001506068418 , BIC: STSABGSF

Изберете картина от благотворителната ни изложба!

Изберете картина от вълна!

Малко история

На 22 юни 1996г. Карин дом е официално открит от Президента Желю Желев и от своя основател Иван Станчов. 26 години дейността на организацията се развива в семейната вила на семейство Станчови в Морската градина на Варна.

През 2022г. Карин дом успя да реализира една дългогодишна мечта за проектиране и изграждане на модерен терапевтичен комплекс, който отвори врати през септември и даде възможност екипът да предложи повече услуги за децата и техните семейства под един покрив.

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни