За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

През септември Доминос подкрепи Карин дом като предложи на своите клиенти пица с кауза

6 октомври 2021

През месец септември Domino’s Pizza Bulgaria подкрепи Карин дом като за всяка поръчана пица „Ранчера“, дари 2лв за закупуване на оборудване за новата сграда на Карин дом🍕💙🍕💙🍕

Пицата с кауза Карин дом само за един месец събра 13810лв.  

6905 пици Ранчера бяха поръчани в София, Пловдив и Варна!

Сумата ще подпомогне оборудването на новата сграда на Карин дом и ще бъде закупено обзавеждане и оборудване за нашата детска демонстрационна кухня.

Помещението е с площ – 22 кв.м и ще се използва за обучение на деца в дейности от ежедневието, като например измиване, рязане, подреждане на маса, сервиране, ползване на кухненски уреди, приготвяне на сандвичи, кекс и др., хранене. Оборудването се състои от мивка, 2 котлона, фурна, аспиратор, шкафове за съдове, масички и столчета за 12 деца, хладилник. Използва се предимно за групови дейности. Подобна кухня имаме и активно ползваме и в сегашната сграда, като децата са включени в занимания по така наречената дейност „Помощниците на мама и татко“.

За новия терапевтичен и обучителен център на Карин дом:

В началото на годината Карин дом стартира свой дългогодишен проект – строителство на нова сграда за терапевтичен и обучителен център. Плановете ни са още следващата година строителството да бъде финализирано и изцяло преместена дейността. Карин дом цели да създаде изключително функционално пространство за терапия на деца със специални нужди и модерен обучителен център, подкрепящ специалистите.
Общата площ на сградата е 2850кв.м и се състои от едно подземно ниво за гараж и складове, три надземни нива и покривна тераса. Сградата съчетава разнообразни функции: физиотерапия и хидротерапия, център за ранна интервенция, Монтесори център и детска демонстрационна кухня, библиотека на играчките, стаи за диагностика, индивидуална и групова терапия, сензорна зала, медицински център, обучителни зали, административна част, вътрешен двор с две детски площадки.

Благодарим за тази прекрасна инициатива на Пицарията с голямо сърце – Доминос!

Благодарим и на всички, които през септември си поръчаха точно тази пица!

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни