За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Благотворително барбекю на компания Каргил

22 май 2017

Прекрасна инициатива обедини екипа на компания Каргил България, който в слънчевия съботен ден организира благотворително барбекю в градината на Карин дом. За забавленията се погрижиха младежите от Power Jump, които с много изобретателност и усмивки, направиха деня изключително забавен и накараха всички да се раздвижат с разнообразни спортни занимания. Децата се забавляваха с футбол, федербал, кукили и сапунени балони, а техните родители показаха отлични кулинарни умения около барбекюто.

Компания Каргил е международен производител и търговец на хранителни, селскостопански, финансови и индустриални продукти и услуги с почти 150-годишен опит. За компанията работят 150 000 служители в 70 страни по света. В България компанията и служителите на Каргил са съпричастни и ангажирани в подкрепата на децата със специални потребности, защитават тяхното право и потенциал за образование, подпомагат дейността на Карин дом, както финансово, така и с доброволчески труд.

Съвместното ни партньорство стартира в началото на 2016г. с Програма „Ранно детско развитие и подготовка за училище“, предназначена за деца от 4 до 7 години от цялата страна. Програмата предлага едноседмична интензивна терапия за деца, които са с изоставане в развитието, атипично поведение, социални и емоционални затруднения. С подкрепата на компанията и служителите на Каргил през 2016г. професионални услуги от нашите специалисти са получили 24 семейства.

 

 

 

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни