За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Благотворителен концерт на Варненска Търговска Гимназия

25 май 2017

„С надежда към бъдещето“ е доброволческата инициатива на възпитаници  от Варненска търговска гимназия „Георги Стойков Раковски“, които на 17 май организираха Благотворителен Пролетен концерт. Младежите и техният преподавател – г-жа Христина Тодорова, бяха участници в проекта на Карин дом “Посланици на доброто”, финансиран от Фондация Америка за България. Участието в доброволчески проекти е освен много полезно, но и едно много забавно преживяване – това доказаха учениците от гимназията, които организираха една прекрасна програма за всички гости на събитието.

Каузата на събитието- терапията на децата в Карин дом, обедини младежите и техни приятели, които препълниха концертната зала в Младежки дом „Орбита“. В концерта се включиха индивидуални изпълнители от гимназията, а специални гости бяха Денс клуб „Амор“ и Фолклорен танцов театър „РОДИНА” при НЧ „Отец Паисий”.

За доброволците, участващи в проекта това беше една възможност да реализират своите идеи, да намерят приятели и съмишленици, да се научат да работят в екип и развият своите лидерски умения. Натрупаният опит ще бъде полезен на младежите в реализацията и на бъдещи събития, ще им помогне да развият качества като отговорност и социални умения. Надяваме се, че те ще продължат да търсят и реализират своите каузи и за напред и ще останат „Посланици на доброто“.

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни