За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Безплатно езиково обучение по английски език за родители, които отглеждат дете с увреждане

9 декември 2017

Карин дом – гр. Варна предоставя възможност на родители, които отглеждат дете с увреждане на възраст от 0 до 18 години, да се включат в безплатно чуждоезиково обучение по  английски език. В рамките на 100 учебни часа ще се придобият ключови умения на родителите и ще се усъвършенстват така необходимите езикови знания за започване на добре платена и престижна работа.

Няма сфера на дейност в националната икономика, която да не се нуждае от минимални базови езикови познания на своите служители. Преодоляването на езиковите бариери ще спомогне за качественото представяне на участниците пред широк кръг работодатели, но и ще повиши самочувствието на родителите в успешната професионална реализация, дори и при надомна ангажираност.

Обучението ще продължи 3 месеца с достатъчно упражнения, граматически задания, речников за пас и лексика, четене с разбиране, слушане с разбиране и най-вече, водене на диалози. След преминаването на финален изпит, родителите ще получат Сертификат за придобита ключова компетентност КК2. 

В безплатното обучение могат да се включат неактивни/неработещи, неучащи, нерегистрирани за търсене на работа/ родители на деца със специални потребности от 0 до 18 г.

За да улесним бъдещата реализация на родителите на деца със специални потребности, създадохме и единната-комуникационна система за връзка между работодатели и родители. В Платформата може да се регистрирате оттук: www.rabota.karindom.org

Включете се в обучението още сега като се свържете с Карин дом на тел. телефон: 0879 940 774, 052 / 302 518 или на имейл: vtincheva@karindom.org – Веселина Тинчева.

Повече за другите обучения, предоставяни по проекта можете да научите ОТТУК. Партньор по проекта е Еврокик консулт ЕООД, който ще реализира обученията по професия “Организатор интернет приложения” и английски език.

Проектът “Подкрепа за родители на деца с увреждания за социална и професионална реализация” на Карин дом се изпълнява по Оперативна програма “Развитие на човешките ресурси” 2014-2020, с финансовата подкрепа на Европейски съюз, Европейски социален фонд.

Снимка: www.hangoutlife.com

logo-bg-color

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни