За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Коледно тържество на децата от Карин дом

20 декември 2017

Тази година децата от Карин дом посрещнаха добрия Дядо Коледа и Снежанка с много усмивки и най-хубавите си песнички в зала „Европа“ на Фестивален и конгресен център Варна. Както винаги тържеството беше вълнуващ празник не само за децата, но и за всички нас.  Актьорът бате Ицо ( Христо Колев ) забавлява малчуганите с прекрасната си коледна приказка за Дядо Коледа и неговата работилница за подаръци. Децата бяха подготвили музикална програма и показаха на Дядо Коледа колко много знаят и могат. Родителите се включиха в кулинарен базар и показаха своите кулинарни умения, като най-добрите получиха грамоти за своите прекрасни и много вкусни сладки и солени произведения.

Благодарим на актьора Христо Колев за прекрасният спектакъл, на Фестивален и Конгресен Център Варна за предоставената зала и съдействието. Сладките изкушения за децата бяха осигурени от Победа АД. Благодарим за прекрасните снимки на нашите фотографи: Венцислава Несторов  и Любен Хрисчев.

Пожелаваме на всички деца прекрасна ваканция и още много подаръци! Пожелаваме на всички светли Коледни и Новогодишни празници! Нека Новата 2018г. Ви донесе дни, изпълнени с мир, любов и благоденствие!

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни