» Коледно тържество на децата от Карин дом
За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Подкрепи терапията на децата в Карин дом

Early Intervention Session

Donate Now

Коледно тържество на децата от Карин дом

20 декември 2017

Тази година децата от Карин дом посрещнаха добрия Дядо Коледа и Снежанка с много усмивки и най-хубавите си песнички в зала “Европа” на Фестивален и конгресен център Варна. Както винаги тържеството беше вълнуващ празник не само за децата, но и за всички нас.  Актьорът бате Ицо ( Христо Колев ) забавлява малчуганите с прекрасната си коледна приказка за Дядо Коледа и неговата работилница за подаръци. Децата бяха подготвили музикална програма и показаха на Дядо Коледа колко много знаят и могат. Родителите се включиха в кулинарен базар и показаха своите кулинарни умения, като най-добрите получиха грамоти за своите прекрасни и много вкусни сладки и солени произведения.

Благодарим на актьора Христо Колев за прекрасният спектакъл, на Фестивален и Конгресен Център Варна за предоставената зала и съдействието. Сладките изкушения за децата бяха осигурени от Победа АД. Благодарим за прекрасните снимки на нашите фотографи: Венцислава Несторов  и Любен Хрисчев.

Пожелаваме на всички деца прекрасна ваканция и още много подаръци! Пожелаваме на всички светли Коледни и Новогодишни празници! Нека Новата 2018г. Ви донесе дни, изпълнени с мир, любов и благоденствие!