Бебешката кутия

Какво е Бебешка кутия / BabyBox?
Това е кутия, която Карин дом подарява на семействата при изписване от родилното отделение. Тя съдържа част от най-необходимите за бебето неща.

Защо има нужда от „Бебешка кутия“? В момента в България няма мащабен и достъпен механизъм за подготовка на родители или подкрепа на родители на новородени и това води до редица предизвикателства и стрес, както за родителите, така и за бебето.

С „Бебешката кутия“ се стремим да подкрепим равния старт на всяко дете, защото първите месеци от живота на детето са решаващи за неговото формиране като личност и изграждане на привързаност в семейството.

Ваучер за безплатна родителска консутлация

Във всяка Бебешка кутия има Ваучер за една безплатна консултация с наш специалист :) Можем да бъдем полезни на вас и вашите деца на възраст от 0 дни до 2 години.

Регистрирайте код

** Ако не желаете да се възползвате от родителската консултация, можете да изберете "Искам да участвам само в Томболата" в полето за избор на консултация.

Томбола

20 допълнителни КУТИИ ИЗНЕНАДИ ви очакват в нашата Томбола!

Участвайте, като регистрирате кода на своя ваучер във формата горе.
Общи правила на кампанията.

За Карин дом

Фондация Карин дом е организация с нестопанска цел, която стартира работата си като център за деца със специални нужди във Варна през 1996г. Вече 25 години Карин дом предоставя различен и комплексен модел на услуги за деца и техните семейства. Нашият екип предоставя услуги на повече от 300 деца годишно от цялата страна на възраст от 0 до 8 години.

Мисията на Карин дом е всяко дете да има равен старт и възможности за развитие, а семействата да отглеждат спокойно и с много любов детето си. Стремим се да подкрепим семействата още от първите месеци, да намалим стреса и притеснението в този толкова важен момент.

Контакти

Вероника Вълчева
vvalcheva@karindom.org
телефон 0876 655 220
всеки работен ден от 9:00 до 16:00 ч.