За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Медицински услуги в Карин дом

10 януари 2024
Скъпи родители,
стартираме годината с една прекрасна новина, която вярваме, че ще бъде полезна за децата и техните специфични потребности от здравна грижа.
На територията на Карин дом на адрес: бул. „Цар Освободител“ 86 А в гр. Варна вече можете да се възползвате от удобен медицински кабинет, в който работят двама специалисти с доказан професионализъм и дългогодишна практика в областта на педиатрията – проф. д-р Ружа Панчева, д.м., специалист по хранене и диетика и детска гастроентерология, и д-р Стела Грънчарова, педиатър и специалист по детска пулмология.

Новите медицински услуги, ще позволят на Карин дом да обедини на едно място комплекс от социални и здравни услуги, които да подкрепят в още по-голяма степен семействата с малки деца и да облекчат родителите в търсенето на здравен специалист.

Екипът от професионалисти е готов да предложи индивидуализиран подход и внимателно съобразени услуги, които да отговарят на уникалните нужди на всяко дете. Вярваме, че с тази стъпка ще можем да допринесем още повече за щастливото и пълноценно развитие на децата.

Прегледите се провеждат само след предварително запазен час!
  • С проф. д-р Ружа Панчева час за преглед можете да запишете само през Superdoc
  • С д-р Стела Грънчарова час за преглед можете да запишете на тел:0886388160
Тази инициатива е част от нашата непрекъсната мисия да подкрепяме семействата и децата от най-ранна възраст. Вярваме, че с тази стъпка ще можем да допринесем още повече за щастливото и пълноценно развитие на децата.

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни