За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Отбелязахме Световния ден на недоносените деца със забавления и усмивки

16 ноември 2019

Скъпи приятели, днес 17-ти Ноември отбелязваме своята съпричастност към най-малките – недоносените деца. По повод Световния ден на недоносените деца поканихме родители и деца, за да се забавляваме заедно в детски клуб „Веселите крачета“ във Варна. Припомнихме си трудните моменти, успехите и сбъднатите  мечти, надеждите и страховете на майките родили преждевременно.

 Повече за програма „Ранна интервенция“ на Карин дом, можете да видите тук:

https://karindom.org/ranna-intervencia/.

През месец Ноември, екип “Ранна интервенция” на Карин дом ще проведе и безплатни консултации на недоносени или родени с ниско тегло деца на възраст до 2г. За да се включат в безплатните консултации е необходимо родителите да попълнят формуляра: https://forms.gle/XxRQp7X4nGVCYvq37

Благодарим ви за споделените мигове и усмивки! Пожелаваме ви много успехи и забавления с вашите малки герои! Благодарим на Фондация „Нашите недоносени деца“ за съвместната инициатива и на нашите сърдечни домакини Детски Клуб Весели Крачета! Благодарим на Община Варна и компания ОМВ България за подкрепата на програма „Ранна интервенция“ на Карин дом, чрез която досега са обхванати общо 897 деца!

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни