» Отбелязахме Световния ден на недоносените деца със забавления и усмивки
Contacts
Address

Sveti Nikola

P.O.Box 104, Varna 9010

Bulgaria

Telephone:

+359 52 302518

Отбелязахме Световния ден на недоносените деца със забавления и усмивки

16 November 2019

Скъпи приятели, днес 17-ти Ноември отбелязваме своята съпричастност към най-малките – недоносените деца. По повод Световния ден на недоносените деца поканихме родители и деца, за да се забавляваме заедно в детски клуб “Веселите крачета” във Варна. Припомнихме си трудните моменти, успехите и сбъднатите  мечти, надеждите и страховете на майките родили преждевременно.

 Повече за програма „Ранна интервенция“ на Карин дом, можете да видите тук:

https://karindom.org/ranna-intervencia/.

През месец Ноември, екип “Ранна интервенция” на Карин дом ще проведе и безплатни консултации на недоносени или родени с ниско тегло деца на възраст до 2г. За да се включат в безплатните консултации е необходимо родителите да попълнят формуляра: https://forms.gle/XxRQp7X4nGVCYvq37

Благодарим ви за споделените мигове и усмивки! Пожелаваме ви много успехи и забавления с вашите малки герои! Благодарим на Фондация “Нашите недоносени деца” за съвместната инициатива и на нашите сърдечни домакини Детски Клуб Весели Крачета! Благодарим на Община Варна и компания ОМВ България за подкрепата на програма “Ранна интервенция” на Карин дом, чрез която досега са обхванати общо 897 деца!

Международен архитектурен конкурс за нова сграда на Карин дом


Learn more

Подкрепи терапията на децата в Карин дом


Donate Now