За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Кампания в подкрепа на бежанците от Украйна

28 февруари 2022

Кампанията е приключила.За текущи инициативи за бежанци от Украйна, следете актуалната информация на сайта и във фейсбук!

Кампанія закінчилася. За актуальними ініціативами для біженців з України слідкуйте за актуальною інформацією на сайті та у Facebook!

Скъпи приятели,

през последните дни сме разтърсени от случващото се в Украйна. Свидетели сме на хуманитарна криза и огромна човешка трагедия. По данни на Уницеф ескалиращият конфликт в Украйна представлява непосредствена и нарастваща заплаха за живота и благосъстоянието на 7.5 милиона деца в страната. Като организация, която защитава правата на децата, екипът ни не може да подмине безучастно случващото се.

Карин дом обявява своята подкрепа и съпричастност чрез кампания за събиране на най-необходимото за посрещане на нуждите на пристигащите във Варна.

Ето от какво има най-голяма нужда в момента:

🌟памперси;
🌟адаптирани млека, каши, пюрета;
🌟бутилирана вода;
🌟 мокри кърпи;
🌟дамски и детски зимни якета;
🌟завивки

Ако искате да подкрепите инициативата, можете да донесете продукти и консумативи от списъка до края на седмицата ( 4 март 2022), всеки делничен ден от 08:30 до 16:00ч в Карин дом (клуб на родителите). Даренията ще се предоставят регулярно на Украинския културен център във Варна.

Карин дом ще продължи подкрепата си за децата като при необходимост предложи възможности за занимания за децата на открито в градината и в Библиотека на играчките, която се намира в Карин дом. Оставаме отворени и за необходимост да помогнем на семейства с деца със специални нужди и затруднения с безплатни еднократни консултации на деца, на бежанци от Украйна.

Чрез Мобилния Карин дом специалистите ни ще могат да окажат подкрепа и на място, ако има деца със специални потребности, за да консултират и подкрепят родителите.

Включете се и споделете кампанията, за да посрещнем с подкрепа и надежда пристигащите във Варна жени и деца

💛💙

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни