За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Уебинар и практическа сесия: Ефективни подходи в ранно детско развитие с Кати Хислоп, САЩ

9 юли 2020

Скъпи колеги,

имаме удоволствието да ви поканим да станете част от едно международно събитие, свързано с детското развитие с един изключителен специалист от САЩ- Кати Хислоп. По време на събитието ще има превод на български език.

Събитието можете да следите и във фейсбук.

Кати е специалист по ранна интервенция и консултант по аутизъм и поведение с над 22 години опит в работата с малки деца с разстройства от аутистичния спектър и техните семейства. Координатор е на индивидуализирани учебни програми, с фокус върху обучението на родители да прилагат базирани на доказателства стратегии за обучение в домашна среда. Национален и международен презентатор по теми, включително разстройства на аутистичния спектър, ранна интервенция, опосредствана от родители (семейно-медиирана интервенция), професионални консултации и методики за преподаване с успешни обучения, представени в Индия, Грузия и България. Понастоящем води курсове към Портландския университет и практикуми на студенти. Практик с опит в групова работа с деца от аутистичния спектър и техните родители, консултира партньори от общността (училища и детски заведения), предоставя текущи обучения за родители и възпитатели.

Онлайн пакета „Ефективни подходи в ранно детско развитие и интервенция“ включва:

– Уебинар на 30.07.2020 от 16:00 до 17:15ч на тема: „Семейно-медиирана интервенция: изграждане на умения и увереност в специалистите, родителите и децата със специални нужди“

Практическа сесия на 01.08.2020 от 16:00 до 18:00ч на тема: „Семейно-медиирана интервенция при деца от аутистичен спектър. Обучение чрез игра и функционални дейности. Стратегии за успех.“

Пакетна цена 100 лв. Регистрация ТУК!

Краен срок за регистрация и заплащане: 25.07.2020
Метод на провеждане: записалите се участници ще получат линкове за онлайн обученията в ZOOM за уебинара и практическата сесия след заплащане на таксата.
Начин на плащане: таксата се превежда по банков път на следната сметка в Банка ДСК АД, Титуляр на сметка: Карин дом ЕООД
IBAN: BG37STSA93001528452286
BIC: STSABGSF
Основание за плащане: Уебинар с Кати Хислоп, име на участника (или име на организацията), след което на заплатилите участници ще бъде изпратен линк за достъп към уебинара.
Ако ви е необходима фактура за плащането, моля пишете на имейл astamova@karindom.org, като посочите темата, вашите данни за фактура и броя участници.

За контакти:
Магдалена Цонева – Специалист обучение и развитие
Телефон: 0878 302 517
Имейл: mtsoneva@karindom.org
За всеки от уебинарите ще се получите линк за видео среща в ZOOM.

Събитието е част от Международна конференция на Карин дом: “Ефективни подходи за подкрепа на ранното детско развитие и междусекторно сътрудничество”, която ще се проведе от 29.07 до 01.08.2020г. изцяло онлайн.

Нашите партньори:

download

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни