За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Уебинар и практическа сесия: Ефективни подходи в ранно детско развитие с Джудит Нюман, САЩ

9 юли 2020

Скъпи колеги,

имаме удоволствието да ви поканим да станете част от едно международно събитие, свързано с детското развитие с един изключителен специалист от САЩ- Джудит Нюман. По време на събитието ще има превод на български език.

Събитието можете да следите и във фейсбук.

Джуди е магистър на науките, доцент. Преподавател в Университета в Орегон. Консултант по Ранна детска интервенция към фондации „Отворено общество“. Джудит Нюман е директор и съосновател на програма за ранно детство CARES – програма за ранна интервенция и специално образование в ранното детство за окръг Лейн, Орегон. Тя е старши съветник по политиката на Алианса за ранно обучение на окръг Лейн в Орегон. Нейният над тридесетгодишен опит включва пряко предоставяне на услуги, администриране, преподаване в университета, участие в многобройни изследователски дейности и обширна работа в държавни и местни съвети, комитети и работни групи, свързани с политиките, системите и финансирането на образованието, услугите и по-конкретно грижите в ранна детска възраст. През последните 10 години тя е работила за фондации „Отворено общество“, Holt International и университета в Орегон, като международен консултант в няколко държави относно развитието и реализирането на законодателство, политики и практики, свързани със системите за интервенция в ранна детска възраст.

Онлайн пакета “Ефективни подходи в ранно детско развитие и интервенция” включва:

– Уебинар на 30.07.2020 от 17:30 до 18:45 ч на тема: „Как работи междусекторното сътрудничество в САЩ в подкрепа на детето в детската ясла/ градина, училище“.

– Практическа сесия на 01.08.2020 от 09:00 до 11:00 ч на тема: „Работа с родители/застъпничество“.

Пакетна цена 100 лв. Регистрация ТУК!

Краен срок за регистрация и заплащане: 25.07.2020
Метод на провеждане: записалите се участници ще получат линкове за онлайн обученията в ZOOM за уебинара и практическата сесия след заплащане на таксата.
Начин на плащане: таксата се превежда по банков път на следната сметка в Банка ДСК АД, Титуляр на сметка: Карин дом ЕООД
IBAN: BG37STSA93001528452286
BIC: STSABGSF
Основание за плащане: Уебинар с Кати Хислоп, име на участника (или име на организацията), след което на заплатилите участници ще бъде изпратен линк за достъп към уебинара.
Ако ви е необходима фактура за плащането, моля пишете на имейл astamova@karindom.org, като посочите темата, вашите данни за фактура и броя участници.

За контакти:
Магдалена Цонева – Специалист обучение и развитие
Телефон: 0878 302 517
Имейл: mtsoneva@karindom.org
За всеки от уебинарите ще се получите линк за видео среща в ZOOM.

Събитието е част от Международна конференция на Карин дом: “Ефективни подходи за подкрепа на ранното детско развитие и междусекторно сътрудничество”, която ще се проведе от 29.07 до 01.08.2020г. изцяло онлайн.

Нашите партньори:

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни