» Среща на работодатели и родители на деца със специални нужди
За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Среща на работодатели и родители на деца със специални нужди

5 ноември 2018

Скъпи родители и работодатели,
тази неформална среща има за цел да представи комункационната платформа на Карин дом: rabota.karindom.org и възможностите, които тя дава.

Очакваме ви на 20-ти Ноември (Вторник) от 11:00 до 12:00 ч в конферентната зала на Карин дом! Моля, регистрирайте се за срещата тук

Създадохме платформата за връзка между работодатели и родители на деца със специални потребности, като в нея могат да се регистрират всички родители на деца със специални потребности и работодатели. Целта ни е да улесним бъдещата реализация на родителите на деца със специални потребности и същевременно да помогнем на бизнеса да намери квалифицирани служители.

Платформата е изградена по проект “Подкрепа за родители на деца с увреждания за социална и професионална реализация”. По проекта Карин дом предостави и безплатни обучения на родители на деца със специални потребности по следните професии: “Сътрудник социални дейности”, “Организатор Интернет приложения” или английски език. Докато родителите се обучаваха и по време на мотивационните тренинги, Карин дом предостави и терапевтични занимания на децата.

Можете да научите повече за събитието и да го споделите от фейсбук Тук

 

Международен архитектурен конкурс за нова сграда на Карин дом


Learn more

Подкрепи терапията на децата в Карин дом


Donate Now