За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Вечер на Карин дом в Брюксел – „Благотворителност & Топлота“

6 ноември 2018

Уважаеми Дами и Господа,

С огромна топлота в сърцето Ви каня на събитието Вечер на Карин дом в Брюксел „Благотворителност & Топлота“ – една специална среща с Вас в Постоянното представителство на България в ЕС ​(на адрес: ​Square Marie-Louise 49, 1000 Bruxelles​) на 14-ти Ноември от 19:00ч.
Карин дом приветства всички приятели и поддръжници на нашата кауза – децата със специални нужди и техните семейства. По време на събитието ще имате възможност да се срещнете с представители на нашия екип и да споделите визията на Карин Дом за бъдещето.

Посветили сме тази вечер на топлотата и не само заради гостоприемството на нашия домакин – Н.Пр. г-н Димитър Цанчев, но и защото ще имате възможност да се уверите колко топли са нашите ръчно плетени шалове и одеяла, които се плетат в подкрепа на терапевтичната ни програма от родителите и доброволците.

Карин дом е вдъхновяващо място, изпълнено с истински истории и надежда – благодарение на нашия основател г-н Иван Станчов и на всички хора от цял свят, които се присъединиха към нашата мисия и ценности. Присъединете се към нас още веднъж в Брюксел, за да споделите и дадете топлина.

Сърдечни поздрави,

Мая Донева

Изпълнителен директор на Карин дом

 

Изтеглете поканата в PDF на български от тук

Изтеглете поканата в PDF на английски от тук

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни