За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Дипломиране на родители по професия „Сътрудник социални дейности“

5 ноември 2018

След едногодишно обучение на родителите по професия “Сътрудник социални дейности” и успешно полагане на Държавен изпит, вече имаме първите дипломирани професионалисти. Дипломи получиха пет дами, които се включиха с много желание в обученията. Свидетелствата, които получиха са валидни на територията на целия Европейски съюз и им дават възможност да започнат работа по професията в държавни институции и неправителствени организации, предоставящи социални услуги и консултиране.

Пожелаваме на нашите прекрасни момичета много здраве и успешна реализация в една професия, отдадена на другите. Родителите на деца със специални нужди са преминали през много трудности и предизвикателства по своя личен път и биха били много полезни със своя опит, компетенции и разбиране на проблемите в социалната сфера.

По проекта “Подкрепа за родители на деца с увреждания за социална и професионална реализация”, Карин дом се стреми да изгради и едно успешно сътрудничество между бизнеса и родителите на деца със специални потребности. За да улесним бъдещата реализация на родителите на деца със специални потребности, създадохме и комуникационна система за връзка между работодатели и родители.

В платформата могат да се регистрират всички родители на деца със специални потребностите и работодатели  бързо и лесно оттук

 

Проектът “Подкрепа за родители на деца с увреждания за социална и професионална реализация” на Карин дом се изпълнява по Оперативна програма “Развитие на човешките ресурси” 2014-2020, с финансовата подкрепа на Европейски съюз, Европейски социален фонд.

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни