За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Резултати от кампания „Хартия за цветя“

21 април 2017

В навечерието на Деня на Земята сме много радостни да споделим резултатите от кампанията на Карин дом – „Хартия за цветя“. За втора поредна година с помощта на много граждани и фирми, Карин дом проведе кампания за събиране и предаване на хартия, която обедини усилията на варненци.

Със събраните от хартията средства Карин дом ще закупи цветя, за да разкраси двора и ще поднови биоградинката, която радва децата и ги мотивира да прекарват повече време сред природата, да я пазят и обичат.

Благодарим всички наши приятели, на всички варненци, които ни подкрепиха и тази година. Благодарим на всички медии, които помогнаха кампанията ни да достигне до толкова много хора!

В кампанията се включиха организации като: Солвей соди, Агрополохим Девня, Британски езиков център, Туи България, Хед Сервиз ООД, варненско печатно издание, Градски транспорт Варна, ТП Зодиак Меритайм ООД, Кагами ООД, Сайтел България ООД . Благодарим на Monpasier – Handmade Jewelry and Knitwear за чудесните лайки и хризантеми, които ни подариха и на фирма Полисхарт, която изкупи нашата хартия!

Заедно с всички Вас успяхме да съберем 4 580 кг. хартия и 594,44 лв.

Работа в градина вече стартира. Първи започнаха нашите малки градинари, които въпреки студеното време с голям ентусиазъм грабнаха лопатки, търмъчета и лейки, за да разкрасят градината. Другата седмица нашите доброволци от III ПМГ „Акад. Методий Попов“ и MSD Bulgaria ще поемат щафетата и ще се заемат с останалата част от двора и биоградинката.

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни