За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Посолството на Великобритания в София е домакин на фотографска изложба на Карин дом

11 април 2022

Карин дом разказва в 25 фотографии 25 годишна история на една от първите граждански организации в България.

Събитието се организира в подкрепа на новия терапевтичен комплекс, който Карин дом строи във Варна с любезното домакинството на посланик Роб Диксън.

Едно дългоочаквано събитие ще събере приятели и съмишленици на Карин дом в София. На събитието, което ще събере дългогодишни дарители и бъдещи партньори на организацията, се очаква да се включат представители на бизнеса, дипломати, официални лица и приятели и медии. Ще разкажем повече за работата на Карин дом, за успехите на децата със специални потребности и техните семействата. Ще разкажем, но и ще покажем пътя, който изминахме заедно чрез реални хора, събития и детски съдби, ще разкажем в 25 фотографии една 25 годишна история. Ще се радваме, че този път ще бъдем по-близо до нашите приятели в София, които очакваме да видим с нетърпение.

Събитието ще се проведе на 11 май от 18:00ч в резиденцията на посолството на Великобритания в София
на адрес: бул. „Васил Левски“ N 36.
Срещата ще открият Н. Пр. Роб Диксън и изпълнителният директор на Карин дом – г-жа Борислава Черкезова.
 Водещ ще бъде чаровният Игор Дамянов, млад инфлуенсър и познато лице от БНТ.
Вход: само с покани

Ще разкажем за новия терапевтичен комплекс, който Карин дом изгради във Варна благодарение на партньори и дарители като вас. Какви са целевите нужди, за да завършим терапевтичния комплекс, както и възможностите за дарения, можете да видите на страницата Тук

Ще се радваме на прекрасната възможност да споделяме предизвикателствата и успехите заедно с нашите гости на чаша вино и хубава музика в приятната и гостоприемна резиденция на нашия домакин и приятел на Карин дом. Благодарим на всички Посланици на доброто, които ни подкрепят през годините и останаха верни на обичта към децата със специални потребности, на вярата в техните възможности да учат и да се развиват, както основателят на Карин дом – Посланик Иван Станчов вярваше през целия си живот.

За да разкажем през очите на хората, ще ви представим фотографска изложба с кадри, направени в Карин дом, с децата, специалистите, по време на събития или по време на терапия, с родители и приятели.

Кадрите, включени в изложбата са уловени от фотографите: Гергана Енчева, Яна Пенева, Звезди Патаре, Нина Локмаджиева и Реджеб Шабанов, както и архивни кадри.

На събитието ще присъстват медии, а екип на БНТ ще заснеме свой авторски филм на тема дарителството в България.

Изложените фотографии ще могат да бъдат поръчани след събитието, за което ще изпратим допълнителна информация. По време на изложбата ще предложим и благотворителна продажба на книгата „Първите 25 години на Карин дом“ .

Ще посрещнем приятели и дарители, с които ще споделим постигнатото до момента в изграждането на един социално значим проект не само за Варна, но и за страната. Събитието е една възможност да покажем, че междусекторното сътрудничество носи много ползи за общността, да изгражда доверие и добри партньорства за подкрепа на значими каузи и изграждане на активно гражданско общество.

Гостите ще посрещнем на чаша вино от най-висок клас, предоставено от реномираната винарска изба Шато Бошнаков.

Срещата се реализира по проект: „Дарителството като инструмент за подкрепа на значими каузи и изграждане на активно гражданско общество“, финансиран от Сдружение „Платформа АГОРА“.
Подкрепата за Фондация Карин дом е осигурена по програма „Развитието на дарителството на местно ниво“ от  Сдружение „Платформа Агора“ и Фондация „Америка за България“. Изявленията и мненията, изразени тук принадлежат единствено на Фондация Карин дом и не отразяват непременно вижданията на Фондация „Америка за България“ и нейните партньори.

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни