За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Покана за обучение: Акценти в работата с деца с множествени увреждания. Съвременни подходи

27 декември 2016

Място на провеждане на обучението: Варна, Интерхотел „Черно море“, Зала 1

Програма за обучението на 6 и 7 февруари 2017 – вижте програмата ТУК.

Програма за обучението на 9 и 10 февруари 2017 – вижте програмата ТУК.


Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да Ви поканим на обучение, организирано от Карин дом, на тема:

„Акценти в работата с деца с множествени увреждания. Съвременни подходи“

Обучението ще се проведе на 6 и 7 февруари 2017 г. (за Помощни училища) и на 9 и 10 февруари 2017г. (за други желаещи) в Карин дом, гр. Варна.

Обучението на 6 и 7 февруари 2017 г. е предназначено за учители от Помощни училища, както и за терапевти – рехабилитатори, кинезитерапевти, логопеди, ерготерапевти, психолози, работещи в Помощни училища. Програма за обучението на 6 и 7 февруари 2017 – вижте програмата ТУК.

Обучението на 9 и 10 февруари 2017 г. е подходящо за терапевти – рехабилитатори, кинезитерапевти, логопеди, ерготерапевти, психолози, медицински персонал (медицински сестри, лекари), лични или социални асистенти. Програма за обучението на 9 и 10 февруари 2017 – вижте програмата ТУК.

Входящи изисквания

  • Мотивация за учене
  • Да се чувстват въвлечени или да имат интерес да подкрепят деца и младежи с множествени увреждания (Комплексни и интензивни нужди от подкрепа – КИНП)
  • Да могат да приложат или практикуват наученото по време на обучението

Необходимо е всеки участник (училище, организация) да представи писмен или видео казус от работата си с дете с множествени увреждания.

Обучението се провежда в рамките на проект Enablin+

Проектът ENABLIN+ е международно партньорство на 8 организации по програма Еразъм+ на Европейския Съюз. Реализира се в страните България, Белгия, Румъния, Италия, Португалия, Франция, Холандия, като водещ партньор е Университета в Антверпен, Белгия. Той е насочен към нуждите на деца и младежи с комплексни и интензивни нужди от подкрепа (КИНП), хората, които се грижат за тях и тези, които ги подкрепят. Проектът цели разработването на система за интердисциплинарно обучение на работното място, където специалисти и родители от различни професионални среди учат заедно, с цел подобряване на включването, насърчаване на деинституционализацията и подобряване на качеството на живот на децата с КИНП от различни възрастови групи. Още

Такса за участие: Обучението е безплатно.
По време на обучението за участниците ще бъдат осигурени кафе паузи и обяд.

Време за провеждане на обучението:
Начало на обучението в първия ден – 10:00 ч. до 16:30 ч., втория ден – 9:00 ч. до 16:30ч.

Място на провеждане на обучението:

Варна, Интерхотел „Черно море“, Зала 1

Възможност за настаняване в хотела на преференциални цени: информация ТУК

За записване:

Поради запълване на местата затваряме регистрацията за обученията на 6-7 февруари и 9-10 февруари 2017г. на тема: Акценти в работа сдеца с множествени увреждания. Съвременни подходи. Благодарим Ви за проявения интерес!

Важно: Изпратете своя казус на имейл zatanasova@karindom.org в рамките на 10 дни от регистрацията Ви, но не по-късно от 31 януари 2017.

Краен срок за записване: Местата за участие са ограничени. Регистрацията ще бъде затворена на 31 януари 2017 или по-рано при запълване на местата.

За повече информация:
Имейл trainingcentre@karindom.org или телефон: 052 30 25 17 – Магдалена Цонева, след 8 януари 2017 г.

Заповядайте!

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни