За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Има ли място за притеснение в развитието на моето дете? Къде да получа отговор?

11 май 2020

Скъпи родители,

знаем, че по пътя на отглеждането на децата, всички се сблъскваме с трудности, нови предизвикателства и въпроси. Като родители, понякога се питаме дали детето ни се развива с правилния темп и много често го сравняваме с връстниците му. Има родители, които вътрешно усещат, че нещо се случва с детето им, но не знаят как и къде да потърсят подкрепа. За всички Вас родители с деца на възраст от 0 до 4+, сме подготвили кратък тренинг, за някои притеснителни маркери в ранното детско развитие.

Нашите лектори: Николета Йончева, логопед и Стефка Цветанова, психолог, ще можете да гледате на живо във Вторник (12-ти май) от 14:00ч в профила на Карин дом – Facebook Live тук!

 Ще можете да зададете и вашите въпроси директно на специалистите ни. Срещата ни с вас е напълно безплатна и отворена за всички родители! Споделяйте и поканете приятели, на които смятате че можем да бъдем полезни!

 Ако имате възможност и желание, можете да подкрепите работата на Карин дом и нашата фондонабираща кампания за закупуване на оборудване за новия ни терапевтичен и обучителен център чрез еднократни SMS и абонаменти с текст на латиница DMS KARIN DOM на номер 17 777 (за абонати на Telenor, VIVACOM и A1) на цена 1 лв.

Вижте повече за кампанията и как можете да ни подкрепите Тук!

 

Николета ЙончеваНиколета Йончева, логопед, обучител във Фондация Карин дом.

Николета е част от екипа на Карин дом от 2013 година. Нейните професионални интереси са в областите комуникация, жестов език, ранно детско развитие и семейно-медиирана интервенция. Николета е сертифициран ABA и PECS терапевт. Има опит в различни новаторски проекти, свързани с хората с увреждания, които са осъществени както в страната, така и в чужбина. През 2019г. е стипендиант на Фулбрайт за “Развитие на гражданско общество”. В момента е докторант по „Логопедия“ в СУ „Св. Климент Охридски“ – София.

 

stefka-tsvetanova

Стефка Цветанова, клиничен психолог, обучител във Фондация Карин дом.

Стефка е част от екипа на Карин дом от 2011 г., а професионалните й интереси са свързани с нарушения от аутистичния спектър и хиперкинетичните разстройства. Интересува се от прилагането на семейно-ориентираният подход при работата с децата. Стефка е сертифициран ABA и PECS терапевт.

В периода на извънредното положение, специалисти от обучителния екип на Карин дом подготвиха още 8 онлайн лекции в помощ на родителите. Публикуваните до момента теми са достъпни за четене и гледане на фейсбук страницата и сайта на Карин дом Тук.

Снимка от Tatiana Syrikova

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни