За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Нощ под звездите – семейно палаткуване

19 юни 2019

На къмпинг с деца?!? Да, мисията е възможна!

За любителите на природата и семействата, търсещи слушане на щурци и гледане на падащи звезди, Карин дом организира семейно палаткуване на 6-7 юли и ви кани за един пълен рестарт на ума и физиката за цялото семейство.
По време на събитието ви очакват творчески работилници, семейни игри, забавления за малки и големи, палатков лагер и огнище, около което да си разказваме истории. А вечерта ще завърши с не по-малко интересности.

Събитието е благотворително и събраните средства ще подпомогнат Център за семейно медиирана интервенция към Карин дом, в който терапия получават 25 деца с различни затруднения. 

„Нощ под звездите“ е семейно събитие, целящо прекарване на свободното време с децата сред природата и с организирани забавления за цялото семейство.

Събитието е с продължителност 2 дни (една нощувка)

и ще се проведе на 6-ти и 7-ми юли в градината на Карин дом.

При регистрация, моля посочете размерите на своята палатка и при пристигане член на екипа ще Ви посочи Вашето място, което е съобразено с размера на палатката и броя записани.

Местата са ограничени, за това побързайте! Настаняването е от 14ч на 6-ти юли/събота и освобождаването на къмпинга е до 12ч на 7-ми юли/неделя.

Формулярът за записване може да откриете тук 

Таксата за участие е 20 лв за възрастен и 15 лв на дете и включва:
– Осигурено място за палатка
– Организирани творчески работилници
– Батут и детски площадки за игра

По време на събитието Карин дом ще предложи и щанд за вечеря на 6-ти юли и закуска на 7-ми юли, който ще включва храни и напитки, подходящи за цялото семейство.

А какви забавления ви очакват?
Е, какво приключение ще е, ако ви разкрием всички съкровища от самото начало, нали?

Следете събитието за повече информация и споделете с приятели

 

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни