За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Музей „Посланици на доброто“

26 февруари 2018

Децата от  клуб „Млад турист“ на СУ „Димчо Дебелянов“ – гр.Варна, бяха наши гости в музей „Посланици на доброто“.  Учениците се запознаха със създаването и историята на Карин дом. Научиха за доброволчеството и защо е важно да помагаме, за историята на бележити български филантропи, оставили своя следа с делата си в сърцата на хората.  Малките ученици подариха много красиви мартенички, направени от тях специално за децата в Карин дом по случай наближаващия празник Баба Марта.

Музей „Посланици на доброто“ се намира в конферентната зала и в съчетание с прекрасната градина на Карин дом, представлява една интересна дестинация за ученически групи, както и за всички граждани и гости на Варна, изкушени от историята и силата на добрите дела. Неговата мисия е да припомни, че българите са не само много талантливи, но и с добри сърца, готови да подкрепят значимите каузи в обществото.

Музей „Посланици на доброто“ е отворен за групови посещения след заявка на имейл: karindom@karindom.org или на тел: 052/ 302 518. Входът е срещу доброволно дарение, което ще бъде използвано за подпомагане на дейността на Карин дом.

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни