За контакт с нас
Адрес

Местност Свети Никола

ПК 104, Варна 9010

България

Телефон

052 302518

Мартеничкова кампания 2018

26 януари 2018

Скъпи приятели,

отново настъпва моментът да стартираме нашата Мартеничкова Кампания и да се обърнем към всички Вас, за да се включите и подкрепите нашите усилия. Всяка година в кампанията се включват много наши приятели, родители, доброволци, екипът на Карин дом и нашите специални деца, които с много емоция помагат в подготовката на мартеничките. Всички мартенички, се изработват ръчно и в тях е вложено много старание, въображение и любов.

Как можете да ни помогнете и тази година:

  • Като изработите мартенички и ни ги донесете  на място в Карин дом или ни ги изпратите на адрес: Местност Свети Никола, ПК 104, Варна 9010, „За мартеничкова кампания 2018“ до 20 февруари 2018г.
  • Като се включите като доброволец в изработката на мартенички на място при нас в Карин дом или във Вашия офис заедно със своите колеги, ако политиката на Вашата компания насърчава доброволчески инициативи;
  • Компаниите, които планират да зарадват своите партньори, клиенти или служители с традиционна ръчно изработена мартеничка, също могат да ни подкрепят като си закупят от нашите мартенички.
  • Ако планирате благотворителна инициатива или базар по повод Баба Марта, можете да се свържете с нас и да се присъедините към каузата на Карин дом.

Къде можете да намерите нашите мартенички:

С нас можете да се свържете на тел: 052/ 302 518 или на имейл: marketing@karindom.org.

Събраните средства от Мартеничковата ни кампания ще бъдат използвани за програма “Ранна интервенция”Карин дом стартира услугата през 2010г, като до този момент сме обхванали повече от 700 децаПрограмата е насочена към  деца от 0 до 3 г, които са с изоставане в развитието, увреждания, атипично поведение, социални и емоционални затруднения.

Защо да се намесваме отрано?

Периодът на ранните детски години е ключов за формиране на важни мозъчни функции и психични процеси с влияние върху здравето, поведението и ученето не само през детството, но и през целия живот на човека. Доказано е, че започването на терапията в най-ранна детска възраст увеличава шансовете на децата със специални нужди да посещават училище и да живеят пълноценно.

Детското развитие не може да чака и понякога ако изгубим първите години, може да изгубим бъдещето на едно дете. Подкрепете ни, за да не изгубим ценно време и да помогнем на най-малките с нашата програма „Ранна интервенция“.  След излизане от програмата 52% от включените деца не се нуждаят от ползване на терапия, специализирани услуги или ресурсно подпомагане в детското заведение, което за екипа ни е най-голямото признание.

Благодарим Ви! Включването Ви в кампанията за нас е огромна подкрепа и съпричастност към Карин дом и децата със специални нужди!

 

Строим новия терапевтичен и образователен комплекс във Варна


Подкрепете ни